Psykoterapeut og coach Kitt Kongstad

Profil

Navn
Kitt Kongstad
Titel
Psykoterapeut og coach MPF
Hjemmeside
Trivselskompagniet Kitt Kongstad
E-mail
post@trivselskompagniet.nu
Telefon
28772776
Adresse
Svinget 9, 5500 Middelfart

Introduktion

Livsglæde, mod, energi og styrke 

Hvem vil ikke rigtigt gerne have mere af det ? Ind imellem byde livet på besværligheder. Kriser, store og små, som kræver og giver mulighed for, at lære nyt om dig selv og livet.

Kriser opleves som stress. Stress påvirker den enkelte forskelligt og skal tages alvorligt. Stress kan blive til smerte og sygdom med risiko for at blive uarbejdsdygtig. Undervejs kan man føle sig som en dårlige forældre, en dårlig leder, medarbejder, kollega, ensomt, angstfyldt, vrede, skamfuldt og med en trang til isolation fra fællesskabet.

En ond cirkel som kan og skal brydes. Jeg taler af personlig erfaring. Hvorfor spilde livet på at have det skidt, når man kan have det godt. 

Der er i forskellige faser i livet hvor vi har brug for at lære nyt. Brug for støtte og tilpas egenomsorg, ro og tid, accept af vilkår. Psykoedukation. Undersøgelse. Træne nye færdigheder, som f.eks. at lære at regulere dine forventninger til dig selv, måske også dine omgivelser.

Lære at mærke hvornår noget er for meget eller lidt. Lære at mærke dine grænser, sig fra eller til. Sige pyt. Lære at holde pauser, stoppe op i hverdagen og mærke hvor er jeg nu, hvad oplever jeg, og hvad har jeg brug for. Lære at tanker ikke er virkelighed. Forstå kroppen og følelserne. Lære at nyde livets små øjeblikke som understøtter dit nervesystem / din krop / hjerne og hjerte.

Simpelthen lære "det" du ikke har ingen lært endnu. 

Jeg tilbyder støtte og hjælp til stresshåndtering. Samtaleforløb, øvelser...

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Mindfulness
  • Andre Terapiformer
  • Ergoterapeut
  • Kognitiv terapi

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut og coach Kitt Kongstad - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt