Psykoterapeut Tisvildeleje

Profil

Navn
Gitte Olesen
Titel
Psykoterapeut Tisvilde
Hjemmeside
www.gitteolesen.dk
E-mail
mail@gitteolesen.dk
Telefon
41984048
Adresse
Tisvilde Bygade 30B, 3220 Tisvilde

Introduktion

Livskriser og selvværd er mit speciale.

Livskriser og selvværdsproblematikker hænger nogen gange, men ikke altid, sammen. Livskriser kan komme til udtryk af mange forskellige årsager, det kan være en akut krise, der opstår pga. overvældende og pludselige hændelser. Et tab af en betydningsfuld relation; skilsmisse, dødsfald eller hvis man mister sit job, hus, får en alvorlig sygdom el. lign. 


En livskrise kan også være en langsomt voksende identitetskrise, med en følelse af at have mistet sig selv og famle lidt i blinde. Måske søger du efter det gode liv, de inderste drømme, og følelsen af at være autentisk og stå ved sig selv. Måske er det svært at sige ærligt til og fra. En del mennesker med det "tema" føler sig stressede og energiforladte og har svært ved at tage sig godt af egne behov, uden at føle sig egoistiske og skyldige, over ikke bare at "tage sig sammen". Det er i dette felt, kort fortalt, at det kan være hensigtsmæssigt at arbejde med at styrke sit selvværd, såvel som at arbejde med sin eventuelle krise. Man kan ligeledes have brug for at styrke sit selvværd, uden nødvendigvis at opleve sin situation som en decideret krisetilstand.

Fælles for de vigtige skridt i helingen af selvværdsproblematikker og livskriser er, at blive mere bevidst om at mærke og håndtere sine behov på en selv-omsorgsfuld måde. At blive bevidst om hvornår man forlader sig selv og giver afkald på egne behov, for at tilfredsstille andres. Eller for ikke at mærke det der i virkeligheden er...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Supervision
  • Forfatterspire
  • livskriser
  • Meditation
  • selvværd

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut Tisvildeleje - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt