Psykoterapeut København Kristoffer Kaas

Profil

Navn
Kristoffer Kaas
Titel
Psykoterapeut
Hjemmeside
Psykoterapeut Kristoffer Kaas
E-mail
kristoffer@psykoterapeutkbh.dk
Telefon
29876543
Adresse
Knabrostræde 3, 2. sal, 1210 København

Introduktion

Psykoterapeut i København v. Kristoffer Kaas

 

Samtaleterapi med fokus på bl.a. angst, stress og depression

Først og sidst har jeg en empati og interesse for andre mennesker. Min nysgerrighed på at forstå mig selv, andre og vores relationer til hinanden, har naturligt ledt mig til at arbejde i det psykoterapeutiske felt. I dag har jeg klinik central i København, hvor jeg dagligt giver terapeutiske samtaler, der kan lette på følelser som angst, stress og depression.

Musik har fyldt meget i mit liv. Jeg har været udøvende musiker, underviser, dirigent og producent i forskellige afskygninger indenfor klassisk musik. Musikken har altid vist mig, hvilke muligheder, der opstår, når mennesker lytter til hinanden i et opmærksomt, åbent og tillidsfuldt nærvær.

Som psykoterapeut tilbyder jeg et rum, hvor vi sammen kan udforske, hvordan du harmonerer med dig selv - og med dine relationer.

Behandling og udvikling

I forhold til psykoterapi kan man egentligt bedst tale om udvikling frem for behandling. Det er dine egne ændrede vaner som i sidste ende skaber en ny erfaring og dermed forandring. Det er netop de første nye erfaringer jeg hjælper dig med at få i terapirummet.

Psykoterapeut i København – Emotionsfokuseret terapi

Jeg har en 4-årig certificeret uddannelse som psykoterapeut ved EFT-instituttet her i København. Emotion Focused Therapy er en oplevelsesorienteret samtaleterapiform, hvor der er fokus på empatisk dialog, behov, følelser og handling. Ved at blive mere opmærksom på,...

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • stress depression angst

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut København Kristoffer Kaas - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt