Psykoterapeut København Hanne Christensen

Profil

Navn
Kbhpsykoterapi v/ Psykoterapeut Hanne Christensen
Titel
Psykoterapeut i København
Hjemmeside
Kbhpsykoterapi.dk
E-mail
hanne@kbhpsykoterapi.dk
Telefon
Hanne Christensen 23985826
Adresse
Amagertorv 14, 1160 København K

Introduktion

Psykoterapeut Hanne Christensen tilbyder individuel psykoterapi og parterapi i København.

Kniber det med livskvaliteten...

I individuel psykoterapi støtter jeg dig fordomsfrit i at finde din vej i dit liv med dine vilkår, du er eksperten på dit liv. Du kan have det svært med f.eks. selvværd, angst, depression, ensomhed, stress eller misbrugsproblematikker som måske er opstået fra svære opvækstvilkår med mistrivsel og omsorgssvigt. 

Måske var du engang det forsømte barn som var meget alene og måtte klare dig selv, er ham eller hende der i dag med lethed får 12 taller til eksamen, har en flot karriere, men aldrig kunne drømme om at bede andre om hjælp. Altid har kontrol og overblik sjældent overlader ansvaret til andre, det er for farligt. Det var det ihvertfald engang.

Måske oplever du en tristhed og en handlingslammelse, der ikke rigtigt giver mening. Måske undre du dig over du ikke mærker dine følelser så meget eller så tydeligt. Måske har du knuder i dine relationer. Et svært parforhold.

I parterapi handler det ofte om utroskab, misbrug, tanker om skilsmisse, konflikter om ansvarlighed, om at tale forbi hinanden, om at deltage eller fravælge familielivet, om hvor meget skal vi være sammen og hvor meget skal vi lave hver for sig, elsker eller elsker ikke mere, den sammenbragte familie osv

Du er velkommen til at ringe og få en snak eller læse mere på www.kbhpsykoterapi.dk, hvor du kan lære mig bedre at...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Supervision
  • Ledelse
  • Misbrug
  • parterapeut

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut København Hanne Christensen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt