Psykoterapeut København Hanne Christensen

Profil

Navn
Kbhpsykoterapi v/ Psykoterapeut Hanne Christensen
Titel
Psykoterapeut i København
Hjemmeside
Kbhpsykoterapi.dk
E-mail
hanne@kbhpsykoterapi.dk
Telefon
Hanne Christensen 23985826
Adresse
Jorcks Passage 1C, 2. sal, 1162 København K

Introduktion

Psykoterapeut i København - få psykoterapi og parterapi lige her

Psykoterapeut og parterapeut Hanne Christensen tilbyder individuel psykoterapi og parterapi.

Styrk dit selvværd - genfind glæden, lysten og kærligheden.

I individuel terapi støtter jeg dig fordomsfrit i at finde din vej i dit liv med de vilkår du har, du er eksperten på dit liv. Du kan have det svært med f.eks. selvværd, angst, depression, ensomhed, stress eller misbrugsproblematikker som måske er opstået fra svære opvækstvilkår eller omsorgssvigt.

Måske har du været meget alene og måtte klare dig selv, er ham eller hende der med lethed får 12 taller til eksamen, men aldrig kunne drømme om at bede andre om hjælp. Altid har kontrol og overblik aldrig overlader ansvaret til andre, det er for farligt. Det var det ihvertfald engang.

Måske oplever du en tristhed og en handlingslammelse, der ikke rigtigt giver mening. Måske undre du dig over du ikke mærker dine følelser så meget eller så tydeligt.

Du er ikke forkert eller utilstrækkelig, men har måtte passe på dig selv - din værdighed -, så godt det nu kunne lade sig gøre engang. Måske er det på tide at lukke andre ind, måske er det ikke så farligt mere...

I parterapi kan det handle om, hvordan du bevarer din integritet sammen med din partner og hvordan I samarbejder og løser konflikter, hvordan I hver især tager ansvar for hver jeres andel i konflikterne eller om I giver hinanden skyld for alt det, der går galt eller ikke fungerer.

Jeg ser på grænserne imellem jer, vi afstemmer jeres værdier, er utroskab ok i jeres forhold...

Vi ser på jeres indbyrdes kommunikation, taler I forbi hinanden...

Er I kommet frem til i vil skilles eller vil I gerne have hjælp til at undgå skilsmissen...

Vil I finde tilbage til nærheden og intimiteten, vil I tage jer tid til at tale med hinanden og lytte til det der bliver sagt og mærke følelserne bag...

Er der svært at være i den sammenbragte familie, så er I ikke de eneste, der arbejder hårdt på at få det til at fungere. Jeg har god erfaring med det kan lykkes, det kan tage tid og kræfter og resultaterne viser sig langsomt og sikkert, hvis du er opmærksom og ikke opgiver ligefør det begynder at lysne...

Måske har I mange skænderier, der ender det samme sted igen og igen. Måske har I mistet intimiteten mellem jer og dialogen er kørt ud på et sidespor, hvor i ikke kan finde tilbage til hinanden igen.

Nogen kommer på grund af de individuelle vilkår, vi alle kan blive så pludseligt ramt af som sorgen over at miste eller egen eller pårørendes alvorlige sygdom. Andre kommer fordi de oplever det er svært at forstå og være sammen med familie, venner og kollegaer. 

Andre syntes det er svært at skabe og vedligeholde relationer. Der bliver for meget drama og kaos, uden det er det der er hensigten, er det det, der ofte sker.

Hos mig har klienterne en stor alderspredning, jeg har en del studerende med store udfordringer med præstationsangst og problemer med selvværdet og integriteten, senere kommer parforholdsproblemerne og problemer i andre nære relationer og hos de ældste kan det også være sorgen over manglende nærhed til børn og børnebørn, sygdom og tab, der fylder.

Jeg arbejder i trygge proffessionelle rammer og sætter din anomymitet i højsædet, hvor fortroligheden og tilliden er basis for det terapeutiske samarbejde, der skal hjælpe dig videre i livet fra det, der måtte være svært lige nu. 

Daglig telefontid og tidsbestilling fra kl. 7.30 til kl. 8.30.

Du er velkommen til helt uforpligtende at ringe og få en snak, inden du beslutter dig for om det er mig, der som psykoteapeut eller parterpeut skal hjælpe dig/jer.

Du kan læse mere på www.kbhpsykoterapi.dk

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Supervision
  • Ledelse
  • Medarbejdere og Teams
  • parterapeut
  • Parterapi
  • psykoterapeut
  • psykoterapi

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut København Hanne Christensen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt