Profil

Navn
Jeanette Søm
Titel
Psykoterapeut
Hjemmeside
www.din-vej.nu
E-mail
jeanette@din-vej.nu
Telefon
42 76 98 35
Adresse
Carl Langes Vej 70, 2500 Valby

Introduktion

Jeg er psykoterapeut, nærmere betegnet, gestaltterapeut. Gestaltterapi tager blandt andet udgangspunkt i det som fylder her og nu i dit liv.

Særligt arbejder jeg også med adopterede. Da jeg selv er adopteret, vælger jeg at dele nogle af mine oplevelser, da det giver mulighed for at du vil kunne opleve identiske følelser og handlemønstre. For tiden samarbejder jeg med min ghostwriter Rikke Finland på en selvbiografi om at være adopteret. Vi forventer at bogen bliver udgivet januar/februar 2021.

Du kan få indblik i bogen her på Levlykkeligt portal lige her: At være adopteret

Hvilke livsfaktorer har gjort dig til det menneske du er i dag? Hvilke forsvarsmekanismer og kontaktformer har været nødvendige for dig at tage i brug da du var barn? Som voksen kan disse kontaktformer nogle gange være mere skadelige end udviklende. 

Hvis fortiden har betydning for nutiden skal vi en tur tilbage i dit liv. Jeg er meget nysgerrig på netop din historie. Min viden og erfaring siger mig at fortiden ofte spiller ind i nutidens udfordringer.

Metode:

Hos mig sætter du dagsordenen. Du bestemmer hvad vi skal tale om. Via samtaleterapi vil jeg være nysgerrig, respektfuldt, samt stille skarpt på det du fortæller. Under vores samtaler vil jeg også være opmærksom på dit kropssprog. 

Læs mere på min hjemmeside lige her: www.din-vej.nu

Bedste hilsner, Jeanette Søm Munk, Psykoterapeut i Valby.

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • adoption
  • psykoterapeut

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Psykoterapeut Valby - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt