Psykoterapeut i Randers Inge Svane

Profil

Navn
Inge Svane
Titel
Psykoterapeut i Randers
Hjemmeside
Betterflow
E-mail
im@better-flow.dk
Telefon
28725125
Adresse
Langå mark 24, 8870 Langå

Introduktion

Jeg hedder Inge Svane, 53 år, mor til tre og bonusmor til tre. Min personlige og professionelle rejse har formet mig til den terapeut, jeg er i dag. Jeg driver min klinik, BetterFlow, som er et helle for dem, der søger heling.

Læs mere her: https://better-flow.dk/ 

Min fascination af menneskets psyke begyndte tidligt. Opvokset i en dysfunktionel familie fandt jeg trøst i naturens skønhed. Disse oplevelser lærte mig om tryghed og tilknytning.

Jeg har arbejdet professionelt i 29 år og specialiseret mig i SE-terapi (Somatic Experiencing) siden 2013. Min tilgang kombinerer SE-terapi med en holistisk forståelse af krop, sind og sjæl. Mange klienter bærer på traumer fra tab, overgreb, sygdomme og ulykker.

Som underviser i SE-terapi møder jeg mine kursister med empati og deler viden og værktøjer, der styrker andre terapeuter. 
Min terapi baserer sig på en kropslig metode. I 2013 blev jeg certificeret som SE-terapeut, hvilket transformerede min praksis. Jeg integrerer kroppens reaktioner og behov i terapien for at frigøre energi, der kan stagnere efter traumatiske hændelser.

I min klinik er det essentielt, at du føler dig tryg. Her udforsker vi både de verbale og kropslige aspekter af dine erfaringer. Helbrede sår og genopdage din styrke.

Træd ind i et terapeutisk rum, hvor empati, forståelse og faglig ekspertise støtter dig. Det kræver mod at konfrontere personlige traumer, men med støtte er det en rejse...

Brancher

  • Psykoterapi
  • psykoterapeut Randers

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Psykoterapeut i Randers Inge Svane - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt