Psykoterapeut i Odense Mirja Kristensen

Profil

Navn
Mirja Kristensen
Titel
Privatpraktiserende Psykoterapeut
Hjemmeside
Facebook
E-mail
info@mirjakristensen.dk
Telefon
30866776
Adresse
Overgade 14,2, 5000 Odense C

Introduktion

Jeg tilbyder konsultationer privat i Odense og online via. Skype. Jeg møder dig dér hvor du er med min dybeste respekt for alt hvad du bringer frem i samtalen.

Min mission er at lære dig en metode til at navigere bedst muligt rundt i dit følelsesliv ved at hjælpe dig til at bruge din sårbarhed konstruktivt. Du vil få mine metoder til, hvordan du nemmere lære at rumme din sårbarhed, så du kommer til at se den som din største styrke. Du vil således opnå en indre følelse af frihed der både giver dig mental ro og handlekraft på samme tid. Dette vil samtidig få dig til at stå stærkere når livet bider fra sig. 

Som Psykoterapeut er jeg særligt optaget af, hvordan vi igennem Vores sårbarhed kan forbedre vores livskvalitet og mentale sundhed i langt højere grad, end hvis vi bestræber os på kun at holde fokus på vores fysiske sundhed igennem kost og motion.  

Endvidere sørger jeg for at holde mig grundigt opdateret i psykologisk forskning og samler al min viden ud fra både klienters og egne erfaringer.

Som menneske drives jeg naturligt af min nysgerrighed til at komme rundt om det hele menneske. Jeg arbejder derfor primært med de metoder der har rødder i dybdepsykologien. Vores sårbarhed er en vigtig psykologisk struktur, som alle mennesker er i besiddelse af. Jeg ser derfor mit kendskab til at arbejde i dybden med din individuelle sårbarhed, som det mest transformerende værktøj, jeg med god erfaring kan give videre.

Du skal være hjertelig velkommen til at kontakte mig. Bemærk at min hjemmeside er på vej.

Jeg vil se frem til at møde dig.

Brancher

  • Psykoterapi
  • psykoterapeut Odense
  • psykoterapi

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut i Odense Mirja Kristensen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt