Profil

Navn
Jonas Borup
Titel
Psykoterapeut - Indehaver af Terapihuset København
Hjemmeside
Psykoterapeut og indehaver af Terapihuset København
E-mail
kontakt@jonasborup.dk
Telefon
24267732
Adresse
Studiestræde 30A 3. - 4. sal, 1455 københavn K

Introduktion

Terapihuset København

Terapihuset København finder du centralt i København K, tæt ved Rådhuspladsen og Nørreport. Psykoterapeuter og terapeuter tilknyttet Terapihuset København er bredt funderet inden for den eksistentielle-humanistiske referenceramme. 

Specialefeltet er; Stress, trivsel, relationer og evnen at finde sin vej i livet. Vi henvender os til organisationer, virksomheder og privatpersoner.

Uddannelses- og udviklingsforløb skræddersyes aktuelle ønsker og behov. Den 10 dages grunduddannelse i relationskompetence tilpasser vi en bred gruppe af medarbejder - herunder; Ledere, mentorer, kontaktpersoner - og alle andre der arbejder inden for det relationelle og menneskelige område.

Supervision, både individuelt og for grupper tilpasses igen helt aktuelle ønsker og behov. Vi superviserer medarbejdere på opholdssteder, misbrugscentre, kontaktpersonskorps, mentorer m.f.

 

Søger du/I i København en dygtig psykoterapeut, coach, stress-terapeut, underviser eller supervisor - Kontakt Jonas Borup på telefon 24 26 77 32 for en uforpligtende snak.

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • københavn
  • Livsstilsproblemer
  • Medarbejdere og Teams

Hjemmesider

Kort


Terapihuset København - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt