Psykolog i København Camilla Bruun

Profil

Navn
Camilla Bruun
Titel
Psykolog
Hjemmeside
Psykolog praksis v. Camilla Bruun
E-mail
mail@camillabruun.dk
Telefon
21 18 34 36
Adresse
Vester Voldgade 100 st. tv. , 1552 København V

Introduktion

En god psykolog er en der kan forstå dine følelser og leve sig ind i din situation. Et menneske der kan følge, hvorfor du føler, som du gør, men som også har et fokus på, hvordan du kommer videre. 

Jeg lægger vægt på at give dig nogle effektive mentale redskaber, som du selv kan bruge efter samtalerne. Jeg bruger de nyeste metoder indenfor den kognitive terapi, der omfatter mindfulness. 

Jeg tilbyder psykologbehandling centralt i København og online over Skype. Jeg er uddannet fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. 

Jeg har taget uddannelser både indenfor den spirituelle verden og den traditionelle vesterlandske psykologi. Jeg lavede på Københavns universitet et forskningsprojekt, om torturoverlevere fra Tibet, den kultur hvor mindfulness kommer fra. Et projekt, der blandt mange andre studier viser, at tibetanerene har en særlig modstandskraft pga. deres spiritualitet. 

Jeg har siden arbejdet i et behandlingscenter for torturoverlevere ud fra en mindfulness orienteret tilgang. Jeg har også arbejdet på en rådgivning for selvmordstruede og i en lægepraksis. Jeg har efterhånden mange års arbejdserfaring med mindfulnessbaseret terapi for mennesker med angst, depression og lavt selvværd.

Mine fokusområder er: lavt selvværd, stress, angst, spiseforstyrrelser, afhængighed, parforholdsproblemer, depression, samt problematikker omkring at være særligt sensitiv. Vejledning i mindfulness, meditation og selvudvikling.

Selv har jeg gennem mange år haft en...

Specialer

Brancher

  • Psykolog
  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Parforhold og samliv
  • Meditation
  • Mindfulness

Hjemmesider

Kort


Psykolog i København Camilla Bruun - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt