Profil

Navn
Kenan Hansen
Titel
Mindfulness og MBSR-lærer
Hjemmeside
mindfulnesskurser.dk
E-mail
info@mindfulnesskurser.dk
Telefon
Adresse
Skøjtevej 27E, 2770 Kastrup

Introduktion

Stresshåndtering og Trivsel på arbejdspladsen

Kenan Hansen tilbyder kurser til ledere og medarbejdere i stresshåndtering og trivsel på arbejdspladsen, så de bliver bedre rustede til håndtere pressede situationer, udføre arbejdsopgaver og sikre effektiviteten på arbejdspladsen. 

På sine kurser rådgiver han dig til, hvordan du bliver bedre til at være til stede i nuet, og giver dig værktøjer til at håndtere distraherende tanker og følelser, som du kan anvende både privat og på arbejdet. Formålet med hans kurser er at hjælpe dig med at implementere mindfulness i dit eget liv, så du får mere ro og overskud resten af dit liv.

Kenan er autoriseret psykolog og uddannet MBSR mindfulnesslærer med mange års meditationspraksis bag sig, herunder mange kurser/retreats fra både Danmark og udlandet – herunder Mindfulness Based Cognitive Therapy i Danmark, Shambhala Meditation Center i Frankrig og Vipassana International Academy i Indien.Formålet med hans kurser er at hjælpe dig med at implementere mindfulness i dit eget liv, så du får mere livskvalitet, ro og overskud.

Dette indebærer teori og praktiske øvelser, der giver dig større forståelse om mindfulness, og når kurset stopper, vil du selv kunne praktisere det i din hverdag.

Tidligere har Kenan rådgivet både private og virksomheder som Hvidovre Hospital, Rødovre kommune og Novo Nordisk

Læs mere på Kenans hjemmesider: mindfulnesskurser.dk og psykisksundhed.dk

Tlf.: 21 81 22 92
E-mail:

Specialer

Brancher

  • Psykolog
  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • Meditation
  • Mindfulness

Hjemmesider

Kort


Mindfulnesskurser.dk - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt