Potentialejægeren v. Rikke Kirk

Profil

Navn
Rikke Kirk
Titel
NLP coach og kreativ konsulent
Hjemmeside
Coaching og Potentiale
E-mail
rikke@potentialejaegeren.dk
Telefon
+4531603232
Adresse
Brohaven 6a, 8250 Egå

Introduktion

Jeg har en mission!

Jeg vil hjælpe mennesker med at finde ind til det potentiale alle hver især besidder, og få halet det frem i lyset, og på den måde være med til at motivere og inspirere til indre og ydre vækst.

Det kan du læse mere om på min hjemmeside: www.potentialejaegeren.dk

Ja, altså ikke nødvendigvis ydre vækst som i fysiske kilo ;)  Men i forhold til fx. økonomi og andre forhold - det kunne være parforhold, arbejdsforhold, boligforhold e.lign. der kunne trænge til lidt fokuseret opmærksomhed.

Jeg arbejder som selvstændig certificeret NLP coach (Neuro Linguistisk Programmering), og brænder for at gøre personlig udvikling inspirerende, motiverende og let tilgængeligt for enhver.

Der hvor coaching giver mening for mig er, når jeg kan være med til at gøre en forskel i positiv retning for andre mennesker. Når jeg ser lyset i folks øjne, når de får de a-ha oplevelser der gør, at de kan tage nye og bedre beslutninger, og dermed tage den styring der skal til, for at nå i havn. Jeg arbejder med afsæt i neurovidenskab (NLP), Mindfulness, Mentalisering og forskellige virksomme coaching redskaber, med kommunikation (den du har til dig selv, og den du har udadtil) og mellemmenneskelig forståelse (typologier) som udgangspunkt, og er god til at sætte tingene i et nyt perspektiv, og dermed hjælpe til at skabe nye...

Brancher

  • Coaching
  • Supervision
  • Mindfulness
  • blueprint coaching
  • Kurser, workshops
  • mentalisering

Hjemmesider

Kort


Potentialejægeren v. Rikke Kirk - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt