Parforhold rådgivning København

Profil

Navn
Daisy Løvendahl
Titel
Personlig rådgiver og forfatter til LEV - ELSK - DØ
Hjemmeside
www.daisylovendahl.dk
E-mail
hallo@daisylovendahl.dk
Telefon
51940710
Adresse
Ny Kongensgade, 1557 Kbh V København

Introduktion

Parforhold rådgivning København. Personlig rådgiver Daisy Løvendahl tilbyder samtaler med enkeltpersoner og par i København. 

Udover at være en kendt samtalepartner, er hun også fast ekspert i ALT for damerne og Vores Børn.

Daisy er også foredragsholder og en erfaren workshopleder, kendt for at vække både tårer, rødmen i kinderne og latter. Hun er kvinden bag podcasten "Kære Daisy" og fast ekspert i podcasten "Når 2 bliver til 3", der handler om parforholdet som forældre.  

Læs mere om det hele på www.daisylovendahl.dk 

Daisy Løvendahl er ekspert i kærlighed, familieliv og parforhold. 

Hun har skrevet bøgerne LEV - ELSK -DØ, der handler om at vælge både kærlighed, familie og karriere til i et travlt liv. Bøgerne tager fat om livets store spørgsmål i en moderne kontekst, hvor tid er den mest knappe ressource, hvor halvdelen af alle bliver skilt og hvor vi er mere frie end nogensinde før samtidigt med, at vi står med ansvaret for at bruge friheden mellem vores hænder. Hvor vi hver dag skal træffe 100 små valg, og hvor de store valg er mere forvirrende end nogensinde før, fordi vi lever i en tid uden givet retning og med et konstant bombardement af indtryk. Bøgerne har fået 5 stjerner af læserne.

Med en baggrund som Kandidat i filosofi og kommunikation samt som certificeret coach, prep-leder og efteruddannet i emotionsfokuseret parterapi, får du hos Daisy både en dyb faglighed og en unik menneskelig indsigt. Hun har haft mange hundrede samtaler med mennesker, der lever et travl liv og som ønsker at få både en blomstrende karriere, en familie der trives, et stærkt parforhold og tid til sig selv.

“Det er de bedste samtaler, jeg har oplevet – og jeg nyder, at jeg fik oplevet det sammen med min mand.” Mie

 

Læs mere om hende på daisylovendahl.dk

“At arbejde med Daisy har på alle måder været en positiv, inspirerende, udviklende og lærerig proces. Jeg føler nu, at jeg langt mere har taget styringen over mit liv, da jeg nu ved, hvad jeg skal og ikke mindst: Hvorfor.”  Tanja

Daisy taler grundlæggende for, at vi skal sige ja til alt det, som er vigtigt i livet. Hun tror på, at man kan få både kærlighed, familie og karriere, og at der er en styrke og visdom i at sige ja til det hele. Det gode liv er ikke endimensionelt, men en kunst der handler om at være stærkt tilstede i alle de vigtigste livsområder.

Det gode liv handler om at sige JA til det hele og tage livet helt ind.

Med mange hundrede samtaler med sig spinder Daisy Løvendahl en tråd mellem de filosofiske tanker og helt konkrete, mærkbare råd du kan tage med dig fra første samtale.

Som personlig rådgiver mestrer Daisy at give dig præcis det, du har brug for i din udvikling. Der er ingen områder af dit liv, som ikke bliver berørt, og der bliver altid trukket en klar linje fra tanke til handling.

Ved siden af sine samtaler har Daisy også et onlineunivers med bøger, onlinekurser og manualer. Læs mere på Daisys hjemmeside. 

"Mit forløb med Daisy handlede om at finde formålet med min virksomhed og I høj grad også mit liv. Jeg har I en længere periode ofte stillet mig selv spørgsmålet: Hvad skal der til for at jeg kan være tilfreds med mit liv? I morgen, om 10 år og om 50 år. Daisy hjalp mig med at finde frem til et formål der var vigtigere og større end mig selv. Noget der kunne gøre en stor forskel for mange mennesker. Det er nu en drivkraft for mig, og jeg ved det bliver det endnu mere I fremtiden. Tak Daisy!" Tobias

Brug Daisy til at støtte dig i at skabe:

Et stærkere parforhold med respekt, nærvær og lyst til hinanden.

God kommuikation der gør dig og din kæreste klogere på hinanden

En følelse af at leve et autentisk liv med tid til det hele.

Overskud til at være familie og nyde dine børn. Ikke kun i ferierne men også i hverdagen.

Det sexliv du drømmer om

En liv med passion for både dit arbejde og dit familieliv

"Daisy har været en sparringspartner af karat! Hun har hjulpet, støttet, provokeret og guidet mig gennem en udviklingsproces. Jeg er blevet klogere på mig selv - på mine styrker, men også på mine svagheder. Daisy har heppet på mig og troet på mig hele vejen igennem og det har været enormt værdifuldt for min personlige udvikling. Jeg kan kun anbefale at tage en snak med Daisy! " Karen

Læs mere om Daisy og hvad hun kan gøre for dig på hendes hjemmeside. Lyt også med når hun deler ud af sine mærkbare råd gennem hendes brevkasse 'Kære Daisy'.

Få manualen "Kortlægning af dit livs områder"? Gratis. 

Manualen guider dig i gennem en af mine yndlingsøvelser, som er designet til at give dig et generelt løft af din lykke.

Manualen øger din bevidsthed om, hvad der sker i dit liv og støtter dig i at få mere af det, som giver dig glæde og mening. Efter denne kortlægning vil du have en større klarhed og en øget bevidsthed om, hvad du skal handle på nu. Klik lige her: daisylovendahl.dk/nyhedsbrev/ 

Specialer

Klik herunder for at læse mere om:

Brancher

 • Coaching
 • Parforhold og samliv
 • Filosofi og åndsvidenskab
 • Bøger, CD, DVD
 • coach
 • Entreprenørskab
 • Foredrag
 • forfatterskab
 • Iværksætteri
 • Kunst
 • Kurser, workshops
 • kærlighed - familie - karriere
 • Ledelse
 • Medarbejdere og Teams
 • mentalt velvære

Hjemmesider

Kort


Parforhold rådgivning København - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt