Parterapi-parterapeut.dk i København

Profil

Navn
Parterapeut Kasper Larsen i Kbh
Titel
Psykoterapeut, parterapeut og sexolog
Hjemmeside
Parterapi
E-mail
ktl@erhvervscoach.com
Telefon
61661900
Adresse
Overskousvej 7, st., tv., 2500 Valby

Introduktion

Parterapi i København

Over 30 års erfaring √
Certificeret parterapeut √
Effektivt koncept på 6 gange √
Parterapi på dansk og engelsk √
København 100 m fra Valby st. √
Online med 15 års onlineerfaring √

Sind, psyke, krop og relationer ©

Sindet og parforholdet

Det handler om følelser, kærlighed og parforhold.
Men hvad er det der styrer os og vores relationer?

Det er vores følelser, der styrer os. Det er følelserne, der giver kroppen eneregi. Energien styrer både vores adfærd, vibration og tiltrækning. Og det er vores tanker der styrer vores følelser. Men hvad ligger så bagved tankerne, som så skaber de følelser, der styrer vores parforhold og liv.

Det er vores mentale programmer – paradigmer – der styrer vores perception og tanker. Vi har mentale programmer for alt inkl. fx tilknytning, parforhold, kommunikation, sexliv, krop, sundhed, familie, børn, arbejde, bolig økonomi… Paradigmerne er en del af underbevidstheden, som styrer 95% af vores parforhold og resultater i alle forhold i livet.

Det er også i underbevidstheden at vi finder vores hjerte … sjælen eller ’the heart of hearts’, som de gamle grækere kaldte det. Det er her vi connect’er og det er her nøglen ligger til det hele – spiritualitet, universet, universets love, energi, frekvens, vibration, resonans, tiltrækning, manifestation og lykke.

Psykoterapi, parterapi og coaching i København, lokalt og online

Parforhold, kærlighed, krop, hjerne, hjerte og relationer. Det hænger sammen. Vi er afhængige af sunde kærlige relationer og et et godt parforhold. Samt en sund psyke i en sund krop. Har vi ikke en god relation til os selv, er det svært at relatere os til andre. Er der ikke en sund relation mellem krop, psyke og sind, er det også svært at fungere i omverdenen. Kom alene eller tag din partner med for samme pris.

Læs mere: Parterapi-parterapeut.dk

Det handler om sundhed og relationer. Sundhed i parforholdet og et sundt parforhold. Trives vi ikke fysisk, mentalt og psykologisk, påvirker det parforholdet og omvendt. Gode relationer skaber livskvalitet og sundhed. Happiness, health and love er afgørende for et sundt, godt, aktivt og langt liv jfr. Harvard grant study.

Omvendt er dårlige, dysfunktionelle og usunde relationer, hvert år årsag til smerte, sygdom, tab og omkostninger. Fx mistrivsel, stress, angst, depression, sorg, alkoholproblemer, isolation, inaktivitet, dårlige spisevaner, vægtproblemer, seksuelle problemer, utroskab, krise, søvnbesvær, nedsat immunforsvar, ineffektivitet, sygefravær, manglende overskud, tab af forældreevne, skænderier, afstand, kulde, skilsmisse ... Ligesom at fysiske og psykiske problemer kan være en stor belastning og udfordring for parforholdet og familien - en negativ spiral.

Hønene eller æget? Symptom- eller årsagsbehandling? Det er lige meget hvad I kommer med og er pararte til. Det hænger sammen. Vi starter der hvor I er og med det I er klar til. For nogle er det parforholdet og for andre er det sexlivet. Nogle vil helst starte med at tale om symptomerne, som skænderierne. Andre er parate til at gå dybere og bagom - relationelt, familiært, psykologisk, dynamisk, eksistentielt eller spirituelt. Igen, nogle vil helst kigge fremad og andre tale om fortiden. I bestemmer.

Læs mere: Terapi her, nu og online 

Mission og passion ...

Min passion er sundhed og min mission er at hjælpe dig med at skabe den krop, de relationer, det liv og den økonomi du ønsker. Derfor tilbydes du bl.a. coaching, psykoterapi, parterapi, tantra og yoga. I kombination hermed kan du få gratis Access Bars. Eller en gratis elektronisk bodyscanning og wellness evaluering samt tips til motion, ernæring, vægtkontrol, sundhed og energi.

Krop, psyke og seksualitet hænger sammen og betinges af at kroppen vedligeholdes, bevæges og motioneres. Det mest effektive og behagelige metode er yoga. Yoga er både fysisk, psykisk, relationelt og spirituelt samt styrker hjertet, relationerne og sexlivet. Derfor har du hos Parterapi-parterapeut.dk forskellige muligheder for gratis yoga samt integration med tantra-yoga, par-yoga og yoga-terapi.

Kampagnetilbud ... 

Gratis parforholdstest eller persontest.
Gratis elektronisk bodyscanning og wellness evaluering.
Gratis hjælp til ernæring, kost, vægttab og vægtkontrol.
Gratis access bars ved psykoterapi og parterapi.
Gratis muligheder for yoga, par-yoga og yoga-terapi.
Gratis forslag til løsningsstrategi.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige tilbud inkl. 1) Parforhold, sexliv og sundhed, 2) Baggrund, psykoterapi og parterapi. Eller læs mere:

Effektivt koncept i 6 x parterapi på 2 måneder 


1. Parforhold, sexliv og sundhed

Kom alene eller tag din partner med ...

Få hjælp til sundhed, kærlighed, sexliv, parforhold og relationer. Få mere sundhed, energi og glæde i parforholdet og familien. Ring og book en alm. konsultation eller en gratis elektronisk bodyscanning og wellness evaluering. Du er velkommen til at tage din partner med, det er samme pris. Via hjemmesiden kan du samtidig tage en gratis parforholdstest eller persontest.

Fede forhold ...

Derudover udvælger jeg hver måned fem klienter, par eller familier til et helt gratis sundheds & wellness coachingforløb. Klienter der er parate og committer sig til en tre-måneders proces, med evidensbaserede metoder og klinisk dokumenterede produkter til indre og ydre ernæring. Dertil lidt alm. motion eller yoga. Få resultater uden at du skal pine eller sulte dig selv. Hvis processen følges, kan du efter eget ønske og mål bl.a. opnå sundhed, energi, glæde, vægttab og vægtkontrol samt bedre hud, muskelopbygning, restitution, overskud, koncentration, performance, livskvalitet og selvværd.

Yoga, par-yoga, yoga-terapi ...

Kroppen er skabt til bevægelse. Men motion er ikke kun vigtigt for kroppen og helbredet. Motion er vigtigt for humøret, hukommelsen, hjernen, hjertet og kroppens forskellige systemer som fx fordøjelsen, hormoner, immun- og nervesystemet. Desuden hænger krop, psyke og bevægelse sammen. I parforholdet er krop og bevægelse vigtigt i forhold til overskud, velbefindende, selvværd, selvtillid og sexliv. Hos Parterapi-parterapeut.dk kan du blot få yoga. Du kan også få yoga som en del af terapien som en terapeutisk intervention. Yoga eller yoga-terapi. Du er velkommen til at prøve eller helt at lade være.

Personligt har jeg gennem tiden trænet meget og prøvet mange ting, med stor indsats og lille effekt. Nu har jeg med yoga fundet den optimale motionsform, der både gavner krop, sind, psyke, sjæl, spiritualitet og personlig udvikling. Yoga handler nemlig om relationer. Relationen til dig selv, dit hjerte, andre mennesker og omverdenen. Med yoga får du mulighed for selvindsigt og selvrealisering samtidig med en bedre relation til dig selv, din partner, omverden og universet.

Yoga er dermed ikke kun fysisk motion. Yoga er også psykologisk, mentalt, relationelt og spirituelt. Der er sagt og skrevet meget videnskabeligt om yoga. Det virker og på mange måder. Jeg har fx på kort sigt set yoga kurere stress, angst og depression samt reducere alm. kropsfedt og det farlige organfedt (visceralt fedt). Udover at der er en synergetisk sammenhæng med ernæring og yoga, så er yoga på linje med access bars, et energiarbejde hvormed du på kort tid kan opnå personlig udvikling og forandring samt astral og chakral udvikling og forandring.

Kun et sted og en behandler ...

Parterapi-parterapeut.dk tilbyder en samlet løsning, baseret på de elementer du behøver - til sundhed, krop, psyke, sind, sjæl og relationer. Du skal således kun gå et sted og til en behandler. Og kun benytte de elementer der er relevant for dig. Du sparer dermed både diatrist, coach og professionel træner. Derudover kan du får du gratis sundheds-coaching for en samlet værdi af tolv tusinde kroner. Det eneste du selv skal betale, er den nødvendige kost og kosttilskud. Er du, livet, parforholdet, familien og fremtiden det værd? Ønsker du resultater og vil du gerne blive den bedste version af dig selv? Kunne du tænke dig et langt og lykkeligt liv med en sund og aktiv livsstil i sunde og kærlige relationer?


2. Psykoterapi og parterapi

• Parterapi, imagoterapi og familieterapi
• Sexologisk samtaleterapi og psykoterapi
Alkoholbehandling og Voksne børn af alkoholikere
• Access bars, bodyscantest og supervision
Yoga, par-yoga og yoga-terapi 

Parterapi-parterapeut.dk tilbyder relationel og procesorienteret psykologisk afklaring, behandling og forebyggelse til erhverv og private:

• Over 25 års pædagogisk og psykologisk erfaring
• Fuldtidspraksis i København ved Valby st.
• Ingen ventetid eller akut hvis det haster
• Effektivt koncept med 6 konsultationer på 2 måneder
• Rabat ved første konsultation og køb af klippekort
• Accelererede forløb i privatpraksis eller pr. skype/tlf.
• Gratis værktøjer, person- og parforholdstest m.v.
Parterapi på engelsk og dansk m.f.

Mød parterapeuten ...

Læs mere under specialer i parterapi 
Se video med parterapeut Kasper Larsen

Hvornår parterapi? 

• Hvornår er det godt at søge parterapi?
• Hvornår skal du ikke søge parterapi?

Gratis værktøj til selv-diagnosticering af parforholdet og indblik i de seks skilsmissefaktorer - som forudsiger skilsmisse med 96% sandsynlighed, hvis der ikke søges akut og intensiv parterapi.

Nærhed, parforhold og online parterapi ...

Vi drømmer alle om nærhed og nogle gange bliver det for meget. Så kan det være rat med online-terapi og online-parterapi - her og nu. Online-terapi er også en behaglig form for terapi, som både opleves intim samtidig med at nærheden nemt kan reguleres. Online-terapi og online-parterapi kan også både blive nødvendigt når det er akut eller fordi man er bortrejst, syg, smitsom eller i karantæne. Klik og læs mere om online-psykoterapi og online-parterapi.

Specialer indenfor psykoterapi og parterapi ... 

Sund psyke i en sund krop med sunde relationer ©

• Parterapi - udvikling, krise, sorg, sexliv og utroskab
• Psykoterapi - alkohol og voksen barn af alkoholiker
Coaching - ledelse, samarbejde og kommunikation
• Sundhed - bodyscanning og wellness evalueringer

Erfaring indenfor psykoterapi og parterapi ... 

• Stress, belastende, angstfulde og depressive tilstande
• Abort, fertilitetsbehandling, seksualitet og utroskab
• Krise, sygdom, død, tab, sorg og transformation
• Psykologiske udfordringer ved udvikling og forandring
• Hash, alkohol, misbrug og afhængighed
• Medafhængighed og voksen barn af alkoholiker
• Forladthedstraume, selvkærlighed og selvværd
• Tilknytningsproblemer og relationskompetencer
• Sundhed, energi, glæde, kost, motion og vægttab
Hatha yoga, yoga terapi, familie og par yoga 

Psykoterapeutisk og parterapeutisk baggrund ... 

Jeg er fra 1966 og har haft privatpraksis siden 2002. Indenfor parterapi har jeg over 10 års erfaring, speciale i utroskab samt arbejdet med mere end 1.500 klienter, par og familier. Før da, har jeg arbejdet i socialpsykiatrien, med relationel og kognitiv alkoholbehandling inkl. psykoterapi til voksne børn af alkoholikere, krise og psykotraumatologi samt psykometri og psykologiske personprofiler af medarbejdere, ledere og teams.

Erhvervsmæssig baggrund ...

Samlet har jeg mere end 25 års erfaring med pædagogisk og psykologisk krise udvikling og forandring. Tidligere har jeg haft en international erhvervskarriere, hvor har jeg arbejdet med processer, relationer, kommunikation, problemløsning, samarbejde, teams og ledelse som bl.a. underviser, coach, management konsulent, proceskonsulent, projektleder og lean manager.

Uddannelse som psykoterapeut og parterapeut ... 

• Voksenpædagogikum
• Eagt exam. gestalt psykoterapeut
• Cert. imago- og parterapeut
• Access Bars Practitioner og Facilitator
• Access Facelift & Body Proces Practitioner
• Acad.econ, Mba, Projektleder og Lean manager
• International NLP Master med speciale i coaching
• Cert. i DiSC & Enneagrammet inkl stor erfaring i MBTI
• Parterapi, psykoterapi og supervision ved GATLA
• RYT 200 Exam Yoga Lærer

Supervision i parterapi ... 

Hanne Hostrup, Bent Falk og Michael Sommer.

Psykoterapeutisk og parterapeutisk metode ...

• Relationel, fænomenologisk og eksistentiel
• Gestalt, imago, kognitiv, systemisk og proces
• NLP, transaktionsanalyse og assertionstræning

Psykoterapeutisk og parterapeutisk stil ... 

• Varm, direkte, hurtig og forandringsorienteret
• Undervisning, støtte, ledelse, udfordring og spejling
• Fokus er indsigt, ansvar, muligheder og selvregulering


Psykoterapeutisk og parterapeutisk klinik i Kbh
 

Klik og læs mere om priser og Parterapi-parterapeut.dk

Booking: 61661900
Betaling: Mobilepay

Coach, supervisor & psykoterapeut
Access Consciousness Bars Facilitator
Access Facelift & Body Process Practitioner
RYT 200 Exam Yoga Teacher

MBA Kasper T. Larsen
Overskousvej 7, st., tv.
DK-2500 København ved Valby Station
Konsultation i København, lokalt og online

Specialer

Brancher

 • Psykoterapi
 • Coaching
 • Parforhold og samliv
 • Stresskonsulent
 • Supervision
 • Konfliktløsning og –mægling
 • Spiritualitet
 • Access Bars
 • Afspænding
 • Alkohol
 • Helse & sundhed
 • Helsevarer
 • Imagoterapi
 • Kurser, workshops
 • Livsstilsproblemer

Hjemmesider

Kort


Parterapi-parterapeut.dk i København - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt