Parterapeut og Psykoterapeut Ann Dalum

Profil

Navn
Ann Dalum
Titel
Parterapeut og Psykoterapeut i Frederikssund
Hjemmeside
Ann Dalum hjemmeside
E-mail
anndalum@gmail.com
Telefon
+4526806319
Adresse
Ny Østergade 5 A 1. sal, 3600 Frederikssund

Introduktion

Som passioneret parterapeut og psykoterapeut er jeg optaget af det fantastiske felt af liv og følelser, der udspiller sig imellem mennesker. Vores relationer; forældre, partnere og børn, er enormt vigtige for vores eksistens og velbefindende. Samtidig er netop de nærmeste relationer svære og til tider udfordrende for os at være i.

Behovet for følelsesmæssig kontakt og omsorg er nemlig dybt forankret ind i vores overlevelsesinstinkt. Som voksner er ønsket for nærhed og tilknytning det samme som dengang vi var børn, og giver samme emotionelle tumult og stress ved fx truslen af at blive forladt.

I psykoterapi kan du få kvalificeret hjælp til at håndtere dine følelsmæssige og relationelle problemer.

Det det kan være du har brug for hjælp til Stresshåndteringdepression eller lavt selvværd. Som psykoterapeut har jeg 9 års erfaring, og erfaring betyder en hel del. Du får hjælp til at håndtere svære oplevelser, fx. fysisk, seksuelt eller følelsesmæssigt overgreb. Måske har du oplevet andre chok, kriser eller tab, som påvirker dig negativt. Terapi har dokumenteret effekt på depression og lavt selvværd, som ofte har rod i en svær opvækst.

Hvorfor professionel hjælp af en psykoterapeut?

Livet kan føles overvældende og det kan være svært at overskue, hvordan tingene hænger sammen. Har du mistet overblikket, er det en god ide at få hjælp fra en dygtig psykoterapeut. I psykoterapi giver du dig selv plads, læring og indsigt så du kan hjælpe dig selv. Når du arbejder med dig selv...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Stresskonsulent
  • Andre Terapiformer
  • depression
  • Konfliktmægling

Hjemmesider

Kort


Parterapeut og Psykoterapeut Ann Dalum - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt