Kærlighed uden kamp for den vågnende kvinde

Profil

Navn
Helena Maria Nylander
Titel
Specialist i transformation og det feminine potentiale
Hjemmeside
www.Awomansheart. Den vågnende kvinde i et nyt og feminint kærlighedsparadigme
E-mail
helena@awomansheart.dk
Telefon
23202116
Adresse
, Online

Introduktion

Kærlighed Uden Kamp For Den Vågnende, High Value Kvinde

FLERE OG FLERE KVINDER MÆRKER EN INDRE LÆNGSEL EFTER NOGET ”MERE”:

De ønsker en relation med deres partner, hvor de kan fokusere mere på hvordan de vokser sammen i forholdet – og mindre på at misforstå hinanden, skændes, føle sig alene i forholdet, løse dramaer og savne gnisten og kønsdynamikken.

De ønsker en partner med et vist modenheds- og bevidsthedsniveau. Men ved ikke lige hvordan det kan ske en nuværende partner – eller hvordan man finder ”ham” derude. Hvad man kigger efter.

De længes efter at kunne komme fuldt i udtryk som den autentiske udgave af sig selv: feminin, tydelig og ægte, fri af snærende mentale bånd og den tunge vægt af forventningerne til en ”uselvisk, ikke for ”krævende” og ordentlig kvinde”.

 

 

MANGE GÅR OGSÅ MED LÆNGSLER, DRØMME OG ØNSKER OM:

- At være ”High Value” i deres forhold – og at lægge skyld, skam, mindreværd, kedsommelige gentagelser og offerrollen mv. på hylden. Og i stedet vide, hvad der kalder det bedste frem i en High Quality mand – så de kan stoppe med at holde igen på sig selv, deres følelser, deres ønsker, deres krav og drømme og deres forventninger.

- At blive tydelig i verden med deres unikke talent, passion eller livsmission. Og skabe et liv med et indhold der møder ”DERES ønsker . og ikke omgivelsernes eller dem fra det ”gamle paradigme” om kærlighed og kvinder.

- At leve fra sit højeste potentiale – den mest ”ophøjede udgave” af sig selv. Tit med aspekter som spiritualitet, bevidsthed, udforskning af det feminine og drømmen om et nyt paradigme hvad angår kærlighed og partnere.

 

 

MIT SPECIALE ER HJÆLPE DIG GENNEM DETTE NÅLEØJE:

- Hvordan skifter jeg dynamikken i mit parforhold, så vi begge føler, at det bliver meningsfuldt og tilfredsstillende at være i?

- Hvordan bliver jeg High Vale som kvinde? Og træffer valg og handlinger som støtter op om den kvinde jeg ønsker at være?

- Hvordan kan jeg lære at forstå manden, så jeg kan blive en attraktiv partner for ham? (Hvis det er det, du ønsker). og i den forbindelse; hvad er kvalitetskommunikation overfor en mand?

- Hvordan kan jeg lære at ”screene mænd” så jeg ved om han har potentiale til at være en bevidst, moden, ansvarlig og ”livspartnerrelevant” mand?

- Hvad gør jeg, hvis min partner er på et helt andet niveau end jeg? Med helt andre ønsker til et forhold? Eller hvis han overhovedet ikke er spirituel? For eksempel.

- Er mit kærlighedsmønster usundt? Hvorfor møder jeg altid utilgængelige mænd? Hvordan spotter jeg toksiske partnere?

- Hvordan kommer jeg ud af et forhold, der ikke længere tjener mig eller som kræver for meget kamp?

For blot at nævne nogle centrale problemstillinger, som jeg har ekspertise i at hjælpe kvinder med.

Jeg har 19 års erfaring med kvindesamtaler. Og er gennem mit arbejde og uddannelser specialiseret indenfor: Kvindens indre liv. Det feminine. Det maskuline. Kommunikation mellem elskende. Spirrituele og energetiske aspekter ved kærlighed og ”mønstre fra det gamle paradigme”.

Jeg er bl.a.:

Psykoterapeut

Parterapeut

Coach – med flere forskellige coachuddannelser

EFT og Energy practitioner

Uddannet som underviser indenfor livsstil – for voksne

Jobtransition coach

Entreprenør og selvstændig

 

Du er velkommen, helt uforpligtende til at skrive eller ringe til mig, hvis du tror jeg kan være den rette hjælp for dig.

 

Kærligst Helena

Helena@awomansheart.dk

23202116

www.awomansheart.dk

Specialer

Brancher

 • Det nye kærlighedsparadigme
 • drømme
 • feminin
 • feminin mentor
 • High value kvinde
 • kvalitetskommunikation
 • Kvindementor
 • kvinden
 • kvindens potentiale
 • kærlighed
 • kærlighedsmønster
 • maskulin
 • Parforhold

Hjemmesider

Kort


Kærlighed uden kamp for den vågnende kvinde - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt