Naturvandring Mindfulness Coaching

Profil

Navn
Anita Petersen
Titel
Coach, Mindfulness instruktør, Mentor
Hjemmeside
Mindshift
E-mail
anita@mindshift.dk
Telefon
22 23 78 89
Adresse
Dronning Margrethes vej 116, 3650 Ølstykke

Introduktion

Jeg hjælper dig naturligt gennem livsforandringer med fokus på dine værdier

Med fokus på din natur

Jeg hedder Anita Petersen er certificeret mindful coach samt uddannet mentor, mindfulness instruktør, Reiki healer og Access Bars practioner. Jeg er passioneret omkring mindful walking og coaching under åben himmel.

Læs mere på min hjemmeside her: www.mindshift.dk

Naturen har en særlig beroligende og balancerende energi, som mærkes bedst, når man bevæger sig i gående tempo. I naturen stimuleres sanserne, så kroppen vækkes og gør det muligt at bruge den som redskab. Kroppen udsender oplysninger, som sindet kan formulere svar udfra. En naturlig proces, som de seneste århundreder har været nedtonet eller tilsidesat, fordi der har været et skift hen mod at udvikle et rationelt sind og rationelle processer. Det har for de fleste moderne mennesker fået os til at miste kropsbevidstheden. Den får du lov at mærke hos mig. 

Mit speciale er livsforandringer og selvledelse. På mine workshops og i min coaching bruger jeg naturen som udviklingsrum til at skabe ro, indre balance og energiskift i krop og sind. Det brænder jeg for at give videre til andre, fordi det er en meget effektfuld måde at takle livsforandringer på. Mindful walking og coaching kan ændre dine tanker, så du ser din virkelighed fra et helt andet perspektiv – det kalder jeg ’mindshift’. Først dér er du klar til at tage handling. Så dit liv bliver nemmere at takle på en selvkærlig måde.

Gående mindful coaching

På en coaching session inviterer jeg dig med udenfor på en mere bevidst måde. Med gående mindful coaching hjælper jeg dig med at finde vej i dine livsforandringer med fokus på dine grundværdier. Måske du har glemt, hvem du selv er, fordi du har travlt med at passe ind og søge anerkendelse. Måske er du i tvivl, om du bruger dit liv på det, som er det vigtigste for dig. Måske du ikke føler dig rigtig lykkelig, selvom du set udefra har et meget priviligeret liv. Jeg bruger mindfulness teknikker til at få din intuition til at tale for dig. Det er din egen indre sandhed, som kun du ved, og som du måske går og skjuler. Vi sætter fokus på det du frygter og det som forhindrer dig i at tage handling på det, som du inderst inde gerne vil opnå. Herigennem får du en dybere indsigt i dig selv.

Udendørs mental træning

Jeg udbyder udendørs mental træning med bla. mindfulness og meditation som gruppeforløb eller workshops for privatpersoner og virksomheder. At udføre en stillevandring i naturen sammen gør noget helt særligt ved den fællesskabsfølelse, som opnås ved at være i nuet uden en masse snak. En måde at være sammen på, hvor rammen skabes i naturen, hvor der ikke er krav til præstation. Jeg formidler metoder og øvelser, som kan bruges i hverdagen til at skabe mere balance i dit liv. Mental træning omfatter også refleksionsøvelser som forankringsværktøj, så deltagerne sætter dette i relation til deres eget liv.

Naturlig krop/sind-energibalance

Mange livsforandringer skubber os ud af balance for en stund. Det kan opleves som smerter og træthed i kroppen. Man kan også føle sig meget forvirret og at man er rodløs. I den fase er det svært for dig at komme videre. Du kan have fornemmelsen af at være fastlåst. Mange gribes af bekymringstanker og manglende handlekraft. For at komme videre skal du først arbejde med din naturlige krop/sind-energibalance. Dette kan opnås ved regelmæssig mindful walking i naturen, men en hurtigere vej kan være gennem kropshealing, som jeg også tilbyder mine klienter før coaching forløb igangsættes.

Mentoring og co-coaching

Som mentor og lederudannet tilbyder jeg mentoring til yngre/nyudannede professionelle, som har brug for sparring som skal finde retning i deres liv på både det personlige og det business mæssige plan.

Derudover byder jeg særligt ind på co-coaching med andre coaches til kontinuerlig professionel udvikling ift. teknikker, kommunikation og feedback.

 

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Meditation
  • Mindfulness
  • coaching mindfulness livsforandring selvledelse
  • Kurser, workshops
  • Ledelse
  • Medarbejdere og Teams
  • Mindfulnes & Meditation

Hjemmesider

Kort


Naturvandring Mindfulness Coaching - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt