Mindfulnesskurser i Mindfulnesscenteret

Profil

Navn
Mindfulnesscenteret ved Allan Ulrich Thomsen
Titel
Mindfulness- og Meditationsformidler, Psykoterapeut MPF
Hjemmeside
www.mindfulnesscenteret.dk
E-mail
info@mindfulnesscenteret.dk
Telefon
22166565
Adresse
Nygade 3 2., 4300 Holbæk

Introduktion

MindfulnessCenteret.dk v/Allan Ulrich Thomsen har siden 2009 afviklet mindfulness kurser og efteruddannelser for privatpersoner og virksomheder. Mental Sundhed & Trivsel er vigtigtere områder at styrke end nogensinde tidligere og dette kan foregå enten som enkeltindivid og/eller via arbejdspladsen.

Læs mere lige her: www.mindfulnesscenteret.dk

De første 10 år foregik undervisningen i egne lokaler i Hillerød og i 2023 genåbnede MindfulnessCenteret.dk i egne lokaler i Holbæk. Her kan interesserede modtage undervisning i bl.a. de evidensbaserede 8. ugers mindfulness kurser MBSR og MBKT (MBCT). Der er løbende kursusopstart som man kan tilmelde sig via hjemmesiden.

Mindfulnessforeningen.dk har også en mindfulnessguide/kalender hvor du altid kan se de kommende kurser i MindfulnessCenteret.dk

Efteruddannelse MBIM for mennesker der arbejder med andre mennesker (1. årig)

Siden 2014 har indehaver Allan Ulrich Thomsen med afsæt i sin baggrund som Leder og lærer i det offentlige gennem 23 år, Mindfulness- & meditationsformidler, MBSR lærer, Psykoterapeut MPF, Licenseret Stresscoach og ledercoach (HeartMath®), Foredragsholder og selvstændig erhvervsdrivende, afviklet sin egen efteruddannelse MBIM (Mindfulness-baseret Integrende Metode).

Denne efteruddannelse henvender sig især til mennesker der arbejder med andre mennesker. Det kan være som leder, underviser, psykolog/psykoterapeut, lærer, stillinger inden for sundhedsvæsenet e.lign.

Mindfulness handler bl.a. om kommunikation. Det være sig såvel den kommunikation der foregår i relationer til andre mennesker (den ydre) samt den kommunikation der foregår i forhold til sig selv (den indre) Ligesom ledelse (af andre og os selv) handler om om 'mennesker, kommunikation og relationer', handler ledelse af forandringsprocesser på indre og ydre planer selvfølgelig også om det indre og ydre lederskab. 'Indre og ydre bæredygtighed' har været mottoet for MindfulnessCenteret.dk siden 2009.

Psykoterapi, Parterapi, Familieterapi

Allan Ulrich Thomsen er uddannet Psykoterapeut MPF fra Vedfelt Instituttet og har siden 2014 arbejdet som psykoterapeut med mennesker der ønsker at 'få det liv som du ønsker dig'. Udover de teoretiske tilgange fra den Kybernetiske psykologi og psykoterapi inddrages også meditation og mindfulness i det omfang enkeltindivider, par eller familierne ønsker det. 

Arbejdet med familier tager endvidere sit afsæt i Allans mangeårige arbejde i det offentlige som leder og lærer i forskellige sammenhænge. Heriblandt på familieskole, kostskole, privatskole, ungdomsskole, produktionsskole og folkeskoler. Teoretisk arbejdes der bl.a. med inspiration fra Marlborometode og dermed systemisk narrative tilgange. 'Der er altid en historie bag historien' og det er muligt at 'få en ny fortælling og perspektiver på livet'. Ved fælles indsats kan familier skabe nye virkeligheder og dynamikker.

Enkeltpersoner, par og familier kan komme til coaching eller terapi i lokalerne i Holbæk eller samtaler kan foregå online/virtuelt efter nærmere aftale.

Allan har endvidere været aktiv i flere år i MindfulnessForeningen og underviser også i flere sammenhænge i skoler, kræftramte og pårørende samt i større og mindre virksomheder.

Interesserede er altid velkomne til at kontakte ut. for yderligere information og dialog.

Allan Ulrich Thomsen 2023 - MindfulnessCenteret.dk

 

Brancher

 • Psykoterapi
 • Coaching
 • Parforhold og samliv
 • Stresskonsulent
 • Supervision
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Konfliktløsning og –mægling
 • Alkohol
 • Foredrag
 • foredrag om stress
 • Kurser i Mindfulness meditation
 • Kurser, workshops
 • ledelse
 • Livsstilsproblemer

Hjemmesider

Kort


Mindfulnesskurser i Mindfulnesscenteret - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt