Profil

Navn
Mie Sidenius Brøner
Titel
Emotionsfokuseret parterapi, individuelt terapi og hypnoterapi i Roskilde
Hjemmeside
Psykoterapeut Roskilde
E-mail
terapi@coeur.dk
Telefon
+45 5314 5051
Adresse
Skovbogade 37, 4000 Roskilde

Introduktion

Psykoterapeut i Roskilde

Føler du dig fremmed for dig selv, mistrives du, eller har du et misbrug? Så kan jeg hjælpe dig til at styrke dit selvværd og din selvtillid og øge din trivsel. Fra min praksis oplever jeg, at mange mennesker har en følelse af, at alle andre har meget mere styr på livet, end de selv har. Min erfaring er, at når ens selvfølelse styrkes, bliver identiteten stærkere og troen på sig selv også større!

Jeg tilbyder individuelt- par terapi, hypno terapi og stressbehandling. Og har et stort ønske om at medvirke til menneskelig opblomstring.

Jeg har stor respekt for det levede liv og arbejder ud fra anerkendelse.

Metode
Metodisk er jeg inspireret af den eksistentiel filosofiske tilgang og bestræber mig altid på at forstå det, du forstår. Sammen undersøger vi din måde at være i livet på, hvilket medvirker til flere nuancer og nye handlemuligheder.

Terapi i Roskilde - Coeur
Min klink ligger meget centralt i Roskilde. Jeg gør meget ud af rammerne omkring terapien, fordi det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Det terapeutiske rum er et særligt rum, hvor tiden er helt din egen. Det er et sted, hvor du kan være den du er og have det præcis, som du har det. Selvom terapien er rammesat til en time, skal du afsætte minimum fem kvarter. Det vigtgste er, at du er klar til at gå ud af døren igen.

Uddannelse
Jeg er eksamineret psykoterapeut (5 år) med speciale inden for eksistentiel psykoterapi
Socialrådgiver med diplom i udsatte børn, unge og familie
Kandidat i...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Stresskonsulent
  • Alkohol
  • hypnoterapi
  • Misbrug

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut i Roskilde - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt