Mental ro og balance - tag dig selv alvorligt.

Profil

Navn
Trine Henriksen
Titel
Mod- & Lykkevejleder
Hjemmeside
ditlykkeligeliv.dk
E-mail
trine@ditlykkeligeliv.dk
Telefon
Adresse
Mosedraget 24, 3480 Fredensborg

Introduktion

Jeg hjælper viljestærke mennesker, der befinder sig i en meningskrise i det liv de har, med at genfinde glæden og lykken i livet.

Se mere på min hjemmeside lige her: ditlykkeligeliv.dk

Jeg benytter koblingen mellem kreativitet, nysgerrighed og fantasi, og den individuelle lykke. Kontakten til dit kreative tankemønster kan nemlig sætte ord på, hvordan din helt egen og unikke lykkeformel ser ud. 

 

Forstår du kreativiteten og hvilke muligheder, den åbner for dig, så har du kraftfulde værktøjer lige ved hånden, som du kan bruge til at finde tilbage til dig selv, når du føler du er på afveje i livet. 

Med kreativiteten som din tro følgesvend, giver du plads til at tage dig selv alvorligt / mærke dig selv, samt mulighed for at genfinde din indre ro og balance. 

 

At bruge kreativieten som et aktivt værktøj til at finde ro og sætte ord på det der føles skævt, har hjulpet mig ud af frustration, og perioder hvor jeg har haft det skidt med mig selv. 

Kreativiteten er derfor ikke kun det at skabe med hænderne. Det er lige så meget et powerfuldt værktøj, som kan hjælpe dig til at se klart, træffe nødvendige og/eller svære beslutninger, og sågar styrke dit mod og din tro på dig selv. 

 

Vi får meget ofte bestemte billeder i vores hoveder, når vi bliver præsenteret for ord som lykke, kreativitet og mod. Og mange gange er det også efterfulgt af en distancering fra det. Vi kan ofte ikke se os selv i det billede vi skaber, og vi kan tænke, at det enten er uopnåeligt for os, eller måske oven i købet noget pjat.

Fx kan den første forestilling om lykken eller ”lykkelig til dine dages ende” skabe et billede af prinsen og prinsessen, der får hinanden til slut og dermed lever de lykkeligt sammen resten af deres liv. Ergo tænker vi eventyr, når vi læser den sætning. Og når vi tænker eventyr, så har vi allerede distanceret os fra det. Vi forbinder det ikke med noget vi selv oplever.

Måske kan vi strække den så langt at vi kan mærke lykken, når vi er forelskede, men heller ikke mere end det.

Det samme gør sig gældende, når vi taler om ordet ”kreativitet”. For mange er det ensbetydende med håndarbejde – strikning, maling, syning osv. Og hvis vi ikke selv udfører noget af det, som vi ser for os, ja så har vi allerede distanceret os fra det.

 

Vi besidder alle nysgerrige, kreative og fantasifulde evner af den ene eller den anden art. Det er vi født med. Mange af os har bare glemt, at vi har dem, fordi vi igennem vores opvækst er blevet opdraget til at fokusere på noget andet end lige netop det.

Kontakten til det nysgerrige/kreative i os, giver os mental ro og balance i vores liv, så vi kan finde ud af, hvad der skal til for, at vi kan leve det liv, vi drømmer om.

Det, at være kreativ, behøver altså ikke at være ensbetydende med, at vi skal lære at male eller strikke. Når vi krydrer vores liv med nysgerrighed og fantasi, ja så er der uendelige muligheder for at være kreativ.

Og hvis vi vender tilbage til lykken i livet, så er der ikke én universel formel for lykke! Lykken behøver altså ikke kun at være forbundet med eventyrerne eller det at være forelsket.

Lykken i livet rummer så meget mere end slutningen på et eventyr. Og kreativiteten rummer så meget mere end det håndarbejdsmæssige.

Begge dele er tæt forbundet med hinanden.

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Genfinde modet
 • Kontakt til dig selv
 • kreativitet og selvudvikling
 • livsglæde
 • livskvalitet
 • lykkecoaching
 • Lykken i livet
 • Mening med livet
 • Meningskrise
 • Mental ro og balance

Hjemmesider

Kort


Mental ro og balance - tag dig selv alvorligt. - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt