Profil

Navn
Helene Mau
Titel
Psykoterapeut, Parterapeut, MINDstrain stresscoach
Hjemmeside
Mau Coaching v/Helene Mau
E-mail
info@maucoaching.dk
Telefon
30482372
Adresse
Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby

Introduktion

Har du mistet overblikket over dit eget liv? Vil du gerne nå nogle af de "mål", som gør dig lykkelig og glad i hverdagen? Ved du ikke helt hvordan du kunne arbejde med at optimere din hverdag, dit forhold til dine børn og dig selv?

Jeg har arbejdet med livsplanlægning siden 2011 og har haft hundredevis af folk igennem forløb, som alle mere eller mindre handlede om at optimere livet. Ikke fordi der var noget galt, men fordi de blot gerne ville blive lykkelige, nærværende, glade, lære at holde fokus på hvad de sagde hvornår, have et bedre parforhold, et bedre forhold til deres familie og voksne børn.

Du kan blive bedre i hverdagen, hvis du vil. Du kan opleve selvværdet skinne, du kan mærke følelserne og handle på dem, som er nødvendige i et voksent og ansvarligt liv, du kan kommunikere på den mest hensigtsmæssige måde, og du kan selv gøre en kæmpe indsats, hvis dit nuværende arbejdsliv eller privatliv dræner dig for energi.

Jeg arbejder bedst helhedsorienteret, fordi jeg tror på, at det hele menneske har det bedst. Derfor arbejder jeg med alle 11 livsområder i livshjulet således at du går fra min praksis med det fulde overblik. Har du haft stress og angst inde på livet, har du haft en depression og er i behandling, kan du sagtens begynde arbejdet med dig selv og din tilfredshed. Livshjulet tager altid udgangspunkt i dine ønsker og din formåen. Jeg hjælper dig hele vejen, så du på intet tidspunkt føler dig alene eller overladt til dig selv. Mine online værktøjer får du gavn...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Parforhold og samliv
  • Stresskonsulent
  • åndedrætsterapi
  • angst

Hjemmesider

Kort


Mau Coaching - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt