Profil

Navn
Helene Mau
Titel
Psykoterapeut, Parterapeut, stresscoach
Hjemmeside
Mau Coaching v/Helene Mau
E-mail
info@maucoaching.dk
Telefon
30482372
Adresse
Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby

Introduktion

Vil du gerne trives bedre? Har du mistet overblikket over dit eget liv? Online coaching er også muligt.

Livet består af tid puttet i kasser - arbejdskassen, fritidskassen, børnekassen, familiekassen og mange andre. Parforholdet mangler værktøjer i en travl hverdag. Kommunikationen i parforholdet ligeså. 

Det hele skal gerne være værdifuld kvalitetstid.

Vil du gerne nå nogle af de "mål", som gør dig lykkelig og glad i hverdagen? Ved du ikke helt hvordan du kunne arbejde med at optimere din hverdag, dit forhold til dine børn og dig selv?

Jeg ved, at den generelle oplevelse af lykke i høj grad er påvirket af, om du mærker indflydelse på dit liv. Jo bedre, du trives, des bedre chancer har du for at føle dig lykkelig. Læs om mig også på hjemmesiden, hvor jeg i blogtekster fortæller om min mission, at udbrede kendskab til Livshjulet, lære at leve med alle følelser og gøre en forskel for SINDs pårørende.

Du kan blive bedre i hverdagen, hvis du øver dig. Du kan opleve selvværdet skinne, du kan mærke følelserne og handle på dem, som er nødvendige i et voksent og ansvarligt liv, du kan kommunikere på den mest hensigtsmæssige måde, og du kan selv gøre en kæmpe indsats, hvis dit nuværende arbejdsliv eller privatliv dræner dig for energi. Et forløb hos mig foregår sådan her: det første møde kan være en telefonsamtale, hvor du får min rådgivning. Det er gratis. Bestil Parterapi her. Eller du kan bestille tid til rådgivningssamtalen direkte - vælg blot anden ydelse. Du får cirka 1,5...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Parforhold og samliv
  • Stresskonsulent
  • åndedrætsterapi
  • angst

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Mau Coaching - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt