Profil

Navn
Majbritt Cristel Kiss
Titel
Yogalærer & Facilitator
Hjemmeside
www.yogaretreatinspire.com
E-mail
majkiss10@gmail.com
Telefon
0036703517864
Adresse
Martinovics utca 9A, 8330 Hévíz

Introduktion

Min store passion er at give ud af min viden om Yoga, psykologi, spiritualitet og filosofi. Jeg har faciliteret yoga retreats i udlandet og workshops i Danmark i over 10 år. Det er min intention at skabe et rum, hvor der kan opstå mulighed for at nærme sig stilheden indeni. Mine yoga retreats foregår i Spanien og i Ungarn og jeg har et tæt samarbejde med de specielt udvalgte og unikke steder. Når jeg ser den udvikling eller rettere selvafvikling, der finder sted, når mennesker får mulighed for at trække sig tilbage for en stund, så er mit mål nået. Jeg er ambassadør og fortaler for at retræte er eksistentielt og i en særlig grad værdifuldt. En pause hvor man lader op og genskaber kontakten til sig selv. Det er ligeledes vigtigt for at kunne være noget for dem, man holder af derhjemme.

Jeg er uddannet Coach fra The Ford Institute i Californien og jeg har også deltaget i utallige spirituelle kurser, workshops og seminarer i Danmark, Europa og Indien. Jeg er uddannet yogalærer i Budapest hos BinduSar Yoga School. Jeg bor selv ved verdens største kursø i Ungarn og mit formål er at inspirere mennesker til at leve et mere autentisk liv med kontakt til hele følelseslivet.

Yoga er en livsstil, som for mig handler om at åbne op og tillade alt det, livet byder på uden nødvendigvis at blive identificeret med det eller undslippe det ubehagelige. Yoga er for mig en indre kontakt til et stabilt sted, der ikke afhænger af omstændighederne. Det er en daglig udfordrende praksis, som alle kan lære med en vis mængde viljestyrke og selvdiciplin samt mod til at give slip og stå i et spændingsfelt. For mig er det ikke et quick fix, men et åbent og råt møde med livet, hvor jeg gør mig selv tilgængelig og modtagelig hvert minut og siger JA, uanset om stemningen og billedet er perfekt eller upoleret. Det handler om at omfavne følelser uden at forsøge at reparere dem. Jeg tror på, at healingen finder sted, når vi stå ansigt til ansigt med det, der gør ondt. Det kræver tillid og sårbarhed at stå midt i stormen og lade det flyde igennem vores system.

Yoga, skyggearbejde og mindfulness giver mig værktøjerne til at håndtere kaoset indeni og i verden udenfor. Efter at have været igennem en personlig krise, opstod et dybt ønske om at videregive alle mine erfaringer og guide andre til at helbrede og finde deres højeste potentiale frem. "Healing by feeling" er min mantra, fordi jeg ved, at det vi har modstand på at mærke, bliver ved med at nage os og æder os op indefra, hvis vi forsøger at flygte fra det. Jeg tror nemlig på, ​​at en del af helbredelsen ligger i at møde den eksistentielle smerte som vi går rundt med. Det er måske i sidste ende den, der forbinder os allesammen.

Min mission er at få dig til at omfavne dine dybeste sår og stå stærkt i dig selv og eje din personlige historie på en ny måde. At være stolt af den, så du kan inspirere andre. Yogaen renser ud på mange forskellige planer og er et powerfuldt værktøj i mødet med dig selv.

Brancher

  • Rejser og Retreats
  • sparejser
  • wellness og spirituelle rejser
  • workshops
  • workshops
  • Yoga
  • YOGA & MINDFULNESS RETREATS
  • Yogaretreats og yogaferier
  • Undervisning og foredrag

Hjemmesider

Kort


Majbritt Cristel Kiss - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt