Profil

Navn
Majbritt Cristel Kiss
Titel
Yogalærer & Facilitator
Hjemmeside
www.majbrittkiss.com
E-mail
majkiss10@gmail.com
Telefon
004551926363
Adresse
Mély köz 7, 8315 Gyenesdiás

Introduktion

Min store passion er at give ud af min viden om Emotional Yoga, psykologi, spiritualitet og filosofi. Jeg afholder yoga retreats i kombination med helbredende termalbade i udlandet og workshops i Danmark. Det er min intention at skabe et rum, hvor der kan opstå mulighed for at nærme sig stilheden indeni. Mine yoga retreats foregår i Budapest, ved Balatonsøen og ved verdens største kursø kaldet Héviz. Jeg har over 9 års erfaring med at facilitere retreats og et tæt samarbejde med de specielt udvalgte kursteder. Når jeg ser den udvikling eller rettere selvafvikling, der finder sted, når mennesker får mulighed for at trække sig tilbage for en stund, så smiler mit hjerte. Jeg er ambassadør og fortaler for at retræte er eksistentielt og i en særlig grad værdifuldt.

Jeg er uddannet Coach fra The Ford Institute i Californien og jeg har også deltaget i utallige spirituelle kurser, workshops og seminarer i Danmark, Europa og Indien. Jeg er uddannet yogalærer i Budapest hos BinduSar Yoga School. Jeg bor selv ved verdens største kursø i Ungarn og mit formål er at inspirere mennesker til at leve et mere autentisk liv med kontakt til hele følelseslivet.

Yoga er en livsstil, som for mig handler om at kunne åbne op og tillade alt det livet byder på, uden nødvendigvis at blive identificeret med det. Yoga er en indre kontakt til et stabilt sted, som er uafhængig af omstændigheder. Det giver mig et valg til hverken at undvige dramet, men til heller ikke at blive opslugt af det. Det er en daglig udfordrende praksis, som alle kan lære med viljestyrke og villigheden til at give slip. For mig er det ikke et quick fix, men et åbent møde med livet, hvor jeg hvert minut stiller mig til rådighed og siger YES, uanset om billedet er perfekt eller spoleret. 

Brancher

  • Rejser og Retreats
  • sparejser
  • wellness og spirituelle rejser
  • workshops
  • workshops
  • Yoga
  • YOGA & MINDFULNESS RETREATS
  • Yogaretreats og yogaferier
  • Undervisning og foredrag

Hjemmesider

Kort


Majbritt Cristel Kiss - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt