Psykoterapeut Lone Holm Feddersen

Profil

Navn
Lone Holm Feddersen
Titel
Cand. mag., Psykoterapeut MPF
Hjemmeside
Naturens Veje
E-mail
lone@naturensveje.dk
Telefon
2070 1446
Adresse
Nyløkke 13, 5600 Faaborg

Introduktion

Psykoterapeut i Faaborg, Lone Holm Feddersen, tilbyder samtaleterapi til unge og voksne samt gruppeterapi.

Stor erfaring:

Som Psykoterapeut arbejder Lone Holm Feddersen eksistentielt, jeg-støttende og oplevelsesorienteret. Samtalen vil opleves som respektfuld, nænsom og ligeværdig. Med kompetent støtte og vejledning vil du finde dine egne veje gennem udfordringerne - og således komme videre.

Naturterapi - ecotherapy - er en forholdsvis ny terapiform i Danmark. Det er en natur-assisteret form for terapi, hvor oplevelser og væren i naturen inddrages som en del af healingsprocessen. Formålet er at fremme psykisk sundhed og velvære. Naturterapi er meget virkningsfuldt ved specielt angst, stress og depression.

Kropsarbejde - Da Lone Holm Feddersen mener, at kroppen husker alle de uhensigtsmæssige hændelser og traumer, som vi har oplevet, reagerer kroppen ofte med spændinger og andre symptomer. Derfor tilbyder Lone Holm Feddersen også Kranio sakral terapi (KST) og Healing.

Lone Holm Feddersen er uddannet cand. mag. i psykologi og filosofi fra Roskilde Universitetscenter, klinisk psykologi fra Universitet i Zürich samt psykoterapeut MPF fra Psykoterapeutisk Institut.

Kontakt Lone Holm Feddersen på Tel. 2070 1446 og læs mere på

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Spiritualitet
  • ADHD
  • angst
  • autisme

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut Lone Holm Feddersen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt