Psykoterapeut Lone Holm Feddersen

Profil

Navn
Lone Holm Feddersen
Titel
Cand. mag., Psykoterapeut MPF
Hjemmeside
Naturens Veje
E-mail
lone@naturensveje.dk
Telefon
2070 1446
Adresse
Nørregade 41, 3. sal, 1165 København K

Introduktion

Psykoterapeut i København K og Dronningmølle, Lone Holm Feddersen, tilbyder samtaleterapi til enkeltpersoner, par, familieterapi og gruppeterapi.

Stor erfaring:

Som Psykoterapeut arbejder Lone Holm Feddersen eksistentielt, jeg-støttende og fænomenologisk, dvs. oplevelsesorienteret. Det betyder, at der tages udgangspunkt i de oplevede problemstillinger. Målet er, at samtalen opleves som ligeværdig og respektfuld. I det samspil vil du med kompetent støtte og vejledning kunne finde dine egne veje gennem vanskelighederne - og således komme videre.

Naturterapi - ecotherapy - er en forholdsvis ny terapiform i Danmark. Det er en natur-assisteret form for terapi, hvor oplevelser og væren i naturen inddrages som en del af healingsprocessen. Formålet er at fremme psykisk sundhed og velvære. Naturterapi er meget virkningsfuldt ved specielt angst, stress og depression.

Lone Holm Feddersen er uddannet cand. mag. i psykologi og filosofi fra Roskilde Universitetscenter, klinisk psykologi fra Universitet i Zürich samt psykoterapeut MPF fra Psykoterapeutisk Institut. Endvidere stor erfaring i supervision,  undervisning og afholdelse af foredrag inden for psykologiske og filosofiske emner.  

Lone Holm Feddersen er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger deres etiske retningslinjer.

Kontakt Lone holm Feddersen på Tel. 2070 1446 og læs mere på

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Filosofi og åndsvidenskab
  • Spiritualitet
  • angst
  • depression

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut Lone Holm Feddersen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt