Stressvejledning online Karina Anov Chapman

Profil

Navn
Karina Chapman
Titel
Stressvejleder
Hjemmeside
Linedanserinde.dk
E-mail
kontakt@linedanserinde.dk
Telefon
21692598
Adresse
Natskyggen 18, 5220 Odense SØ

Introduktion

Online stressvejledning

Jeg tilbyder stressvejledning og selvværdssamtaler online. Online samtaler har den fordel, at samtalerne kan gennemføres på “skæve” tidspunkter og at du befinder dig i trygge omgivelser i dit hjem, uden at skulle modtage besøg. Det er desuden muligt, med kort varsel at lave opfølgningssamtaler og endelig er der 10% rabat på onlinesamtaler i forhold til prisen på normale vejledningssamtaler.

Læs mere om online hjælp til stress på min hjemmeside http://www.linedanserinde.dk

Jeg er uddannet stressvejleder hos "Stressakademiet" og har specialiseret mig i den stress kvinder oplever, når de, som jeg gjorde, konstant forsøger at leve om til omverdens og ikke mindst egne, høje krav! Det er desværre en livsstil med grobund for lavt selvværd, massiv selvkritik og en uforebarmelig skyldfølelse. Med udgangspunkt i perfektionisme, forventninger, selvværd og selvkritik, finder vi sammen grunden til at du føler dig hægtet af i dit eget liv. Og sammen finder vi vejen ud, til et liv mere i overensstemmelse med dine indre værdier og større selvforståelse og - kærlighed!

Jeg tilbyder personlig træning af stressramte og pressede kvinder, i form af træningsformen "kropskontakt", som er5 specielt udviklet til at skabe ro i vervesystemet.

Kropskontakt er et 4 ugers kursus til dig, der føler dig stresset eller som i længere tid har oplevet “Kropskontakt” – Blid træning for stress-ramte og/eller pressede kvinder med et ønske om at være mere tilstede i deres...

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • lavt selvværd
  • Mindfulnes & Meditation
  • personlig træning
  • personlig udvikling

Hjemmesider

Kort


Stressvejledning online Karina Anov Chapman - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt