stress hjælp til kvinder

Profil

Navn
Karina Chapman
Titel
Stressvejleder
Hjemmeside
Linedanserinde.dk
E-mail
kontakt@linedanserinde.dk
Telefon
21692598
Adresse
Natskyggen 18, 5220 Odense SØ

Introduktion

Jeg er uddannet stressvejleder hos "Stressakademiet" og har specialiseret mig i den stress kvinder oplever, når de, som jeg gjorde, konstant forsøger at leve om til omverdens og ikke mindst egne, høje krav! Det er desværre en livsstil med grobund for lavt selvværd, massiv selvkritik og en uforebarmelig skyldfølelse. Med udgangspunkt i perfektionisme, forventninger, selvværd og selvkritik, finder vi sammen grunden til at du føler dig hægtet af i dit eget liv. Og sammen finder vi vejen ud, til et liv mere i overensstemmelse med dine indre værdier og større selvforståelse og - kærlighed!

Jeg tilbyderdesuden personlig træning af stressramte og pressede kvinder, i form af træningsformen "kropskontakt", som er specielt udviklet til at skabe ro i nervesystemet.

Jeg tilbyder stressvejledning og selvværdssamtaler enten hjemme hos dig eller i min lille klinik på Fyn. Online samtaler har den fordel, at samtalerne kan gennemføres på “skæve” tidspunkter og at du befinder dig i trygge omgivelser i dit hjem, uden at skulle modtage besøg. Det er desuden muligt, med kort varsel at lave opfølgningssamtaler og endelig er der 10% rabat på onlinesamtaler i forhold til prisen på normale vejledningssamtaler.

Læs mere om online hjælp til stress på min hjemmeside http://www.linedanserinde.dk

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • lavt selvværd
  • Mindfulnes & Meditation
  • personlig træning
  • personlig udvikling

Hjemmesider

Kort


stress hjælp til kvinder - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt