Profil

Navn
Lene Kirk
Titel
Mindmentor Coach med speciale i mindful-living, yin yoga og mindfulness efter årstiden og work-life balance for sansestærke
Hjemmeside
www.mindmentor.dk
E-mail
info@mindmentor.dk
Telefon
Adresse
Ikke oplyst

Introduktion

Lene har en mangeårig erfaring som holistisk coach og mindfulness instruktør og har gennem 20 år arbejdet med personlig udvikling både som coach og terapeut. Lene er blandt andet uddannet Mindfulness instruktør, stresscoach, psykospirituel coach og vejleder, samt De Ni Kraftfelter Coach og mentor. Derudover er jeg uddannet Yin Yogalærer. Lenes passion for livsenergi, livsstil og kropsbevidsthed, har ført til flere efteruddannelser indenfor åndedrætsterapi, yoga og meditation.

Mit speciale er work-life balance for sansestærke, således at det er en styrke at leve efter årstiderne.

Mindfulness er en vigtig del af mit liv for at kunne være med det hele - det giver mig ro og tillid i livet til at kombinere alle de aktiviteter, som er en del af mit liv. Jeg har det meste af mit liv været fascineret af, hvordan vi påvirkes af farver og hvilken indflydelse omgivelserne og årstiderne har på vores velbefindende og livsenergi. Det er her at man som sansestærk kan hente meget styrke til sin hverdag.

Derfor har jeg udviklet mindfulness & yin yoga efter årstiderne, hvor jeg kan bidrage med mange værktøjer, øvelser og al min visdom i form af undervisning, samtaler og coaching, - og møde mennesker, der hvor de er.

De redskaber jeg arbejder med er så powerfulde – da de både har den indre udvikling og den ydre fysiske og visuelle. Med tanken om at alt er energi – både farver, relationer, ting, vores omgivelser og at vi skaber med vores tanker og tilstedeværelse – handler det om at arbejde...

Specialer

Brancher

  • åndedræt
  • coaching
  • Ekspert i mindfulness og yin yoga efter årstiden for sansestærke
  • livsenergi
  • Meditation
  • psykoterapi

Hjemmesider


Lene Kirk - Mindmentor - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt