Profil

Navn
Lene Kirk
Titel
Mindmentor Coach med speciale i livsenergi, naturterapi, stressafvikling, yin yoga og mindfulness
Hjemmeside
www.mindmentor.dk
E-mail
hey@mindmentor.dk
Telefon
Adresse
Ikke oplyst

Introduktion

Lene har en mangeårig erfaring som holistisk coach, psykoterapeut og mindfulness instruktør og har gennem 20 år arbejdet med personlig udvikling både som coach og terapeut. Derudover er Lene blandt andet yin yoga instruktør, stresscoach, psykospirituel coach og vejleder. Lene er mentor i livsenergi og energitransformerende samtaler. 

Læs mere på hendes hjemmeside: www.mindmentor.dk

Lene hjælper dig med at blive bevidst om, hvordan du på helt naturlig vis kan blive bevidst omkring, hvordan du bruger naturens elementer til at genfinde din livsenergi og finde ro i kroppen. Naturen er vores største healer, derfor er naturterapi, en yderst effektiv kombination, når du gerne vil finde dig selv eller vende tilbage efter stress eller svære livsomstændigheder.

Lenes passion for livsenergi, livsstil og kropsbevidsthed, har ført til et utal af efteruddannelser indenfor krop og sjæl, personlig udvikling, åndedrætsterapi, yoga og meditation. 

For Lene er naturen og mindfulness er en stor del af livet, og har helt naturligt den shamanistiske bevidsthed og tilgang til livet.

Lene har det meste af sit liv været bevidst om, hvordan vi påvirkes af naturens elementer, farver og hvilken indflydelse omgivelserne og årstiderne har på vores velbefindende og livsenergi. Det er her, at man som sansestærk kan hente meget styrke til sin hverdag.

Derfor har Lene udviklet et naturterapi forløb, der indeholder den mindfulde tilgang til livet og naturen omkring os.

Læs mere på mindmentor.dk

Det er...

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • åndedræt
  • coaching
  • livsenergi
  • Meditation
  • Mindfulness

Hjemmesider


Lene Kirk - Mindmentor - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt