Psykoterapeut Diana Lindegaard

Profil

Navn
Diana Lindegaard
Titel
Exam. Psykoterapeut MPF
Hjemmeside
www.lifeship.dk
E-mail
diana.lindegaard@gmail.com
Telefon
22191032
Adresse
Kompagnistræde 32A, st.tv., 1208 København K

Introduktion

Emotionsfokuseret Terapi

Har du brug for at kigge indad, nytænke, (gen)skabe en bedre kontakt til dig selv og dit indre navigationssystem, er Emotionsfokuseret Terapi en effektiv, evidensbaseret og gennemprøvet terapiform, der kan hjælpe dig videre. 

Hvorfor emotionsfokuseret terapi?

Emotionsteorien er beskriver helt enestående de forskellige lag af følelser, vi som mennesker er udstyret med. En følelse er nemlig ikke bare en følelse. Derfor skal vi lære dem bedre at kende. 

Mange af os har også stor gavn af at lære at regulere vores følelser bedre. Måske kender du til at blive overvældet af følelser og måske undertrykker du dem af samme grund? Men de er der alligevel og jo mere, du forsøger at overhøre dem, jo højere vil de råbe - indtil du hører dem. 

Vores følelser er skabt gennem evolutionen som en indre faktor, der viser os, hvad der er vigtigt, skadeligt, svært, farligt eller godt for os. Desværre har de fleste af os gennem livet lært at undertrykke vores følelser, hvilket i virkeligheden betyder, at vi undertrykker os selv. 

Som børn lærer vi os at tilpasse os familien, skolen og forskellige dagtilbud. Vi danner strategier, der på den ene side sikrer os en plads i fællesskabet og som på den anden side "klipper en tå og hugger en hæl" i vores måde at udfolde os i verden. Det er en gavnlig mekanisme, men som voksen er disse indgroede strategier typisk ikke længere hjælpsomme, når vi vil skabe et liv med mening, gode relationer og balance. Et liv, hvor der er bedre...

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Stresskonsulent
  • ADHD
  • Emotionsfokuseret Parterapi
  • Emotionsfokuseret Terapi

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut Diana Lindegaard - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt