Kursusferie DK Marianne Dümen

Profil

Navn
Marianne Dümen
Titel
Rejsearrangør og EFT psykoterapeut
Hjemmeside
Kursusferie DK
E-mail
marianne@kursusferie.dk
Telefon
+90 534 651 0888
Adresse
Kise Burun Mevkii 85/1 Hisarönü , TR 48700 Marmaris Mugla Tyrkiet

Introduktion

Velkommen til Kursusferie DK

Hos Kursusferie DK arrangerer og afholder jeg kursusrejser indenfor personlig udvikling og velvære ferier med yoga, i samarbejde med kompetente og certificerede kursusledere og instruktører. 

De fleste arrangementer foregår om bord på luksustræskibe, der sejler på roligt vand med udgangspunkt fra enten Rhodos i Grækenland eller Marmaris i den tyrkiske skærgård.

Kursusferie står for den praktiske del af rejsearrangeringen, og har mange års erfaring indenfor såvel rejsebranchen, som personlig udvikling med terapi og coaching.

Som kursusudbyder, yoga-instruktør eller kursusdeltager, kan du koncentrere dig om det program der er for opholdet, og ellers overgive dig til at nyde, modtage, dele, integrere og oplevel. 

En særlig grundregel for arrangementer hos Kursusferie DK er, at der skal være plads til afslapning, ferie og nydelse, uanset at et kursusprogram kan have et intensivt indhold. Rammerne for opholdet skal være i orden, og med mine samarbejdspartnere står vi for et etisk og trygt forløb for både kursus og rejseoplevelsen.

Jeg hedder Marianne Dümen, og har boet i Tyrkiet siden 2003. Jeg er dansk, og har arbejdet med afholdelse og arrangering af kursusferier og wellness-ophold siden 2004

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Rejser og Retreats
  • Arrangering af kursusrejser
  • balance
  • Coaching
  • Enneagram

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Kursusferie DK Marianne Dümen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt