Karriere Coach København Charlotte Gundorph

Profil

Navn
Charlotte Gundorph
Titel
Karriere Coach, Work-life balance Coach, Stress Coach, Life Coach
Hjemmeside
Coaching København/Østerbro
E-mail
mail@cgcoaching.dk
Telefon
25 14 34 82
Adresse
Koldinggade 14A, 2100 København Ø

Introduktion

Mening i arbejdslivet/Karrierecoaching, Work-life balance coaching og Stresscoaching

Skab balance, retning og mening med Karriere- work-life balance -og Stresscoach Charlotte Gundorph

Savner du en følelse af balance, retning, trivsel og passion i dit (arbejds)liv? Er du tro mod dig selv og dine værdier? Bruger du dine styrker og talenter på en optimal og balanceret måde og har jævnlige flowoplevelser? Hænger de forskellige områder af dit liv sammen på en meningsfuld måde?

Vha evidensbaserede strategier og metoder fra bl.a. Positiv psykologi hjælper jeg dig med at skabe klarhed, retning og trivsel.

Karrierecoaching

henvender sig fx til dig, der i et fortroligt rum har lyst til at reflektere over dine vigtigste værdier, styrker, talenter osv. og skabe et stærkt fundament, hvorfra du sikkert kan prioritere og beslutte i dit liv og arbejdsliv.

Du vil opleve, at du bliver bedre til at sætte ord på, hvem du er, hvad du står for, hvad der motiverer dig, og hvad du kan. Du bliver ganske enkelt bedre til at brande dig selv på en unik og original måde.

Du får også lejlighed til at kigge på, hvordan du bruger din tid og energi optimalt, og hvordan du undgår stress og opretholder en sund balance mellem arbejde og privatliv.

Læs mere om  Karrierecoaching og mening i arbejdslivet

Work-life balance

Har du en passende balance mellem familieliv, arbejde og tid til dig selv, eller føler du dig konstant i klemme mellem de 3 områder af dit liv?

Er det overhovedet muligt at være karrieremenneske, have et velfungerende parforhold, familie, børn, lækker bolig, sund og veltrimmet krop og mental balance og have succes på alle områder på e'n gang, eller er det en illusion?

Hver gang vi har succes på e't område, vil der være et andet område, der lider. Når vi hygger og bager boller med vores børn, bliver vi forsinket med en arbejdsopgave og omvendt forsømmer vi ofte vores børn og nærværet, når vi har for travlt på arbejde. Det er den handel vi hele tiden indgår med os selv. Vi vil aldrig føle os 100% ok på alle områder, og det skaber stress og skyldfølelse. Men svaret er ikke, at vi skal forsøge at blive perfekte til det hele, snarere at blive bedre til at prioritere det, der er vigtigst lige nu i denne fase af vores liv og så ofre noget og sænke barren på de øvrige områder, og acceptere tingenes tilstand og kunne hvile i det. Lære at blive bedre til at sige nej og sætte sunde grænser, række ud og bede om hjælp og passe godt på os selv og dem omkring os.

Da værdier og styrker er meget afgørende, for hvilke beslutninger og valg, vi træffer, for vores generelle adfærd, motivation og selvværd, siger det sig selv, at de også har en stor betydning ift. at få vores familieliv og arbejdsliv til at fungere og hænge sammen på en meningsfuld måde. 

Coaching hos mig tager altid udgangspunkt i dine værdier, styrker og mindset (uanset om det handler om work-life balance, karriere, stress eller generel livscoaching), da jeg mener, at afklaring af, implementering og balancering af værdier, styrker og et "growth mindset" i dit daglige liv/arbejdsliv er en forudsætning for succesfuld og forandringsskabende coaching, målsætning, handling og gennemslagskraft.

Læs mere
Work-life balance
Stresscoaching
Værdier
Styrker

 

Læs mere om mig:
Charlotte Gundorph Coaching
Profil
Metode
Priser 

Brancher

 • Coaching
 • balance
 • coach københavn
 • Karrierecoach København
 • karrierecoaching
 • LifeCoaching
 • livsbalance
 • Medarbejdere og Teams
 • mindfulness
 • positivitet
 • stress
 • stress
 • stresscoach
 • Stresscoaching
 • styrker

Hjemmesider

Kort


Karriere Coach København Charlotte Gundorph - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt