ID Psykoterapeut Pernille Young

Profil

Navn
Pernille Young
Titel
ID Psykoterapeut i Silkeborg
Hjemmeside
pernilleyoung.dk
E-mail
pernilleyoung@gmail.com
Telefon
25139099
Adresse
Skærskovvej 26, 8600 Silkeborg

Introduktion

Jeg er ID psykoterapeut med praksis i Silkeborg og via Skype. 

Som psykoterapeut arbejder jeg helhedsorienteret med fokus på hjertet og forholdet til dig selv, dit selvværd, og dermed dine relationer.

Jeg arbejder helhedsorienteret og med fokus på hjertet og identitet. Identitet forstået på den måde, at vi som mennesker har mange forskellige identiteteter alt afhængigt af, hvem vi er sammen med og den givne situation.

Nogle identiteter er vi godt bevidste om og andre er mere i skyggen og kommer frem gennem den måde vi reagerer på. Jo mere bevidste vi bliver om os selv, jo mere kreative kan vi også være med vores identiteter. Vi kan bedre se os selv udefra og får et større overskud. Et overskud til for alvor at skabe det liv, vi dybest set længes efter. 

Jeg arbejder ind i de forskellige lag af identitet i  personligheden. Mit fokus er at arbejde ind i hjertet, som også kan kaldes den inderste kerne- vores essens.

"Den indre kritikers vej til hjertet"-  er vejen fra et dårligt forhold til sig selv til et godt forhold til sig selv. Jeg hjælper med, at styrke dit vigtigste forhold overhovedet, nemlig forholdet til dig selv. Hvis der er noget, vi ønsker at forandre i vores liv, så er vi nødt til at starte med at se indad: Herfra kan vi bryde gamle mønstre, blokeringer og overbelastninger. 

Jeg er optaget af hjertets subtile og intuitive sprog. Hjertecenterets skabende og omfavnende energi, som vi alle kan lære at få bedre kontakt til.

Den kontakt der kan skabes gennem hjertet...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Stresskonsulent
  • Mindfulness
  • depression
  • Foredrag

Hjemmesider

Kort


ID Psykoterapeut Pernille Young - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt