ID Psykoterapeut Pernille Young

Profil

Navn
Pernille Young
Titel
ID Psykoterapeut
Hjemmeside
pernilleyoung.dk
E-mail
pernilleyoung@gmail.com
Telefon
25139099
Adresse
Skærskovvej 26, 8600 Silkeborg

Introduktion

Jeg er ID psykoterapeut fra Ole Vadum Dahls ID Academy og certificeret i 2013. Min baggrund, som jeg også gør brug af i min terapi, er mit arbejde som specialklasselærer og AKT lærer. Jeg har stor erfaring i at styrke relationer og gennemskue, hvad der ligger bag et barns adfærd. Jeg arbejder med børn, unge, voksne, par, grupper og familier.  Udgangspunktet vil altid være, hvad der fylder mest i dit liv, hvorpå vi arbejder os ind til kernen af problemet. Jeg arbejder med kroppen, tankerne, følelserne, energierne og det subtile. I mine individuelle sessioner er vi ofte inde og arbejde med "Det indre Barn", da dette let bliver overset og overhørt. Det kan vise sig som symptomer i kroppen. "Dit indre barn" kommunikerer ofte som helt små børn gør og er meget sårbart og hjælpeløst. 

Som ID psykoteraput arbejder jeg helhedsorienteret og med fokus på identitet. Mit speciale går gennem mit arbejde med "Den indre kritikers vej til hjertet"- det er vejen fra det yderste lag af identitet ind til det inderste lag: 

Det yderste lag af vores identitet, som kan kaldes Det Reaktive lag, er det vi reagerer udfra og det vi forsvarer os med. Det kan kaldes vores personlighedssider, den kritiske side, den omsorgsfulde side, den pleasende side m.fl. Alle siderne har et formål og har kvaliteter i sig. I det yderste Reaktive lag er vi endnu ikke så bevidste, der er mange skyggesider her og vi føler os ofte fastlåst i gamle mønstre, der kan være svære at komme ud af.

Ønsket om at komme ud og...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Konfliktløsning og –mægling
  • Spiritualitet
  • depression
  • Essens
  • Foredrag

Hjemmesider

Kort


ID Psykoterapeut Pernille Young - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt