ID Psykoterapeut Pernille Young

Profil

Navn
Pernille Young
Titel
ID Psykoterapeut
Hjemmeside
pernilleyoung.dk
E-mail
pernilleyoung@gmail.com
Telefon
25139099
Adresse
Skærskovvej 26, 8600 Silkeborg

Introduktion

Jeg er ID psykoterapeut fra Ole Vadum Dahls ID Academy og certificeret i 2013. Min baggrund, som jeg også gør brug af i min terapi, er mit arbejde som specialklasselærer og AKT lærer. Jeg har stor erfaring i at styrke relationer og gennemskue, hvad der ligger bag et barns adfærd. Jeg arbejder med børn, unge, voksne, par, grupper og familier.  Udgangspunktet vil altid være, hvad der fylder mest i dit liv, hvorpå vi arbejder os ind til kernen af problemet. Jeg arbejder med kroppen, tankerne, følelserne, energierne og det subtile. I mine individuelle sessioner er vi ofte inde og arbejde med "Det indre Barn", da dette let bliver overset og overhørt. Det kan vise sig som symptomer i kroppen. "Dit indre barn" kommunikerer ofte som helt små børn gør og er meget sårbart og hjælpeløst. 

Som ID psykoteraput arbejder jeg helhedsorienteret og med fokus på identitet. Mit speciale går gennem mit arbejde med "Den indre kritikers vej til hjertet"- det er vejen fra det yderste lag af identitet ind til det inderste lag: 

Det yderste lag af vores identitet, som kan kaldes Det Reaktive lag, er det vi reagerer udfra og det vi forsvarer os med. Det kan kaldes vores personlighedssider, den kritiske side, den omsorgsfulde side, den pleasende side m.fl. Alle siderne har et formål og har kvaliteter i sig. I det yderste Reaktive lag er vi endnu ikke så bevidste, der er mange skyggesider her og vi føler os ofte fastlåst i gamle mønstre, der kan være svære at komme ud af.

Ønsket om at komme ud og blive mere fri, mere "sig selv" kan netop føre til udvikling, en personlig udvikling, som simpelthen er nødvendig, for at få det bedre med sig selv og med andre.

Det næste lag er Det kreative lag, det er her vi bliver mere kreative og bevidste i forhold til vores identitet og vores møsntre. Mønstre som bl.a består af  negative tanker, gamle overbevisninger og uhensigtsmæssige handlinger. Vi oplever her, at vi begynder at kunne være mere skabende og mere frie. 

Det inderste lag af vores identitet er Vores Essens. Her er der helt stille, her bor sjælen, vores ånd, det i os, som er evigt. Det er ikke religiøst, men blot spirituelt i erkendelsen af, at vi alle er spirituelle væsener. Jeg arbejder her med hjertet, som en resurse til at komme ind og lytte og mærke, hvad den indre stemme, vores indre visdom prøver at fortælle os. Der skal arbejdes med alle tre lag af vores identiet. Det er en helhedsorienteret måde at arbejde på, hvor der skiftevis kan være fokus på kroppens budskaber, følelserne, tankerne og hjertet. Jeg tager udgangspunkt i den problematik, du kommer med og vælger derpå, hvilken metode og hvilken vej, der giver mest mening at gå, for at vi kan komme helt ind til kernen. 

Jeg kan tilbyde: 

At vise dig vejen ind til dit hjerte, hvordan du kommer ind til din egen essens ♥

At hjælpe dig med at belyse dine skygge-sider og opdage dine lyse-sider, så du opnår en mere positiv selvfølelse, mere selvværd, mere selvtillid ♥

At belyse din depression ved, at vi arbejder os ind til årsagen samtidig med, at du får redskaber til at opnå mere glæde ♥

At hjælpe dig at blive gode venner med din angst, ved at du lære den så godt at kende, at du igen bliver "kaptajn på dit eget skib" med angsten som en god og tryg støtte. Det er en vej, jeg kender både personligt som professionelt ♥

At hjælpe dig med at komme styrket gennem stress, du vil blive bevidst om den dybere årsag, som først vil vise sig som en øget sårbarhed. Du vil gradvist opdage en ny identitet, som har en styrke, der kan give dig mere tilfredshed og glæde, fordi du kommer tættere på din kerne og essens ♥

At hjælpe dig/ jer med at få mere hjerte kontakt i jeres parforhold ♥

At hjælpe dig med at få mere hjerte kontakt til dit barn ♥

At hjælpe dit barn med at få mere ro og hjerte kontakt til sig selv ♥

At komme styrket gennem en krise, et tab, et ubearbejdet traume ♥

Specialer

Brancher

 • Psykoterapi
 • Konfliktløsning og –mægling
 • Spiritualitet
 • depression
 • Essens
 • Foredrag
 • gruppeforløb
 • grupper for livet
 • hjerte kontakt
 • hjertearbejde
 • ID Psykoterapi
 • individuelle sessioner
 • konflikt
 • Kreative
 • krise

Hjemmesider

Kort


ID Psykoterapeut Pernille Young - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt