Hypnoterapeut Lisbeth Bech

Profil

Navn
Lisbeth Bech
Titel
Hypnoterapeut
Hjemmeside
Lisbethbech.dk
E-mail
lisbethbechwork@gmail.com
Telefon
29283409
Adresse
Høje Taastrup Boulevard 53, 2630 Taastrup

Introduktion

Lider du af angst og/eller stress? Så kan jeg hjælpe dig med at finde ro så du kan mestre dit liv og få overskud i din hverdag.

Jeg tilbyder Hypnosebehandling på Midtsjælland og i Høje Tåstrup.

Stress og/eller angst kan have mange årsager. Higer du efter anerkendelse og kærlighed for at få din hverdag til at fungere? Eller har du været udsat for vold, druk eller mobning i barndommen, så skal vi have kigget på det, på trods af at jeg ofte hører at det er et overstået kapitel som er bearbejdet, kan du under hypnose komme længere ned og give mere slip.

Har du engang tiltaget dig en overbevisning om at være perfekt, så du hele dit liv har gået i angst for at lave en fejl, så vil det hos de fleste på et tidspunkt give sig udslag i et følelsesmæssigt/fysisk problem.

En anden årsag til stress og/eller angst  kan være at du i mange år har læsset mere og mere på dit liv, sådan at der næsten ikke er timer nok i døgnet til at nå det hele.

Lige så tit stress og angst hænger sammen, lige så tit oplever jeg henvendelser hvor det enten er stress eller angst. Og der kan være 1000 årsager.

 så kan jeg hjælpe dig med at finde ro - det eneste sted som kan give dig anerkendelse og kærlighed nok er hos dig selv. At søge den hos andre end en selv, vil være en belastning i større eller mindre grad.

Kender du til gengæld fornemmelsen af at have kærlighed og anerkendelse nok, at føle dig glad, let og fri i krop og sind? så ved du nok også at smerter i kroppen ikke opstår når du har det godt. Smerter hænger ofte sammen med en belastende oplevelse eller periode.

Belastning i krop og sind kan måske få dig til at længes efter at vågne udhvilet op om morgenen og se frem til en dag hvor du kan holde dine tanker ud og hvor der er ro i din krop.

I mine klinikker behandler jeg både voksne og teenagere og indimellem børn.

Min behandlingsform 

Efter i mange år at have arbejdet både personligt og fagligt med kognitivt terapi - The Work of Byron Katie - endte hypnoterapien med at være den behandlingsform som interesserer mig mest.

I min klinik, når vi sammen har fået styr på dit livs udfordringer, og du ligger trygt  på min briks under et tæppe, bruger jeg i hypnosen min stærke intuition til at føre dig hen til det der begrænser dig i dit liv og som derfor skal omkodes til det bedre.

Jeg tager dig blidt, nænsomt og kærligt på en rejse gennem din underbevidsthed og hjælper dig med at rydde op. I terapien, på denne afslappende rejse, hvor du også modtager healing, bearbejdes sind og krop. Det ubevidste sind er, i modsætning til det bevidste sind, ukritisk. Derfor slippes uhensigtsmæssige blokeringer, tanker og overbevisninger nemmere i denne afslappede tilstand der kaldes hypnose hvor det ubevidste sind træder frem.

Når vi arbejder både med smerter og smertefulde tanker på samme tid, forsvinder smerterne lige så stille i takt med at styrken i de overbevisninger der er knyttet til smerterne, mister sin tilknytning.

Kroppen er klog, for bliver stress og angst for dominerende så siger kroppen fra, nogle gange drastisk, men ofte med symptomer som flimren for øjnene, hjertebanken, rysteture og ikke mindst en deprimerende træthed, panikangst anfald, mv.

Symptomer som er yderst ubehagelige og belastende, men det er kroppens måde at fortælle at der er noget der ikke er i orden i dit liv. Noget der skal ses på, ændres eller helt væk. Tanker og overbevisninger som ikke mere er brugbare, men som måske engang har tjent dig.

Min terapiform vil være en vekslen mellem hændelser i nutid og datid og en vekslen mellem kognitiv terapi, healing og terapi i hypnosen - eller det hele på en gang. 

Andre behandlingsformer som jeg tilbyder:

Udrensning: Jeg tilbyder to forskellige former for detox/udrensning og kan især anbefale  udrensning i forbindelse med rygestop, vægttab eller efter at have indtaget medicin. Har man i en periode været meget stresset kan giftstoffer hobe sig op i kroppen og det kan også her være energigivende at rense ud.                                                                                                               

Den ene form for udrensning er et fodbad med indbygget sondesystem (bioenergiser). Den anden form er Lifewave akupunktur plastre, hvor man får plastrene med hjem og behandler sig selv over nogle dage, efter mine anvisninger.

Access Bars healing:  Access Bars er 32 energi-punkter på hovedet. Når disse berøres/aktiveres, frigøres de begrænsende tankemønstre og overbevisninger - det der står i mellem dig og det liv du ønsker dig.

The Work of Byron Katie: En kognitiv metode, hvor vi sidder overfor hinanden.

Min baggrund

Jeg blev uddannet som hypnoterapeut for 6 år siden og det har været min beskæftigelse siden. De første år var der mange der henvendte sig for at blive afvænt for rygning, overspisning, sukkertrang mv, siden har mine behandlinger lige så stille ændret sig, så det overvejende i dag er mennesker med angst og stress der kommer i behandling hos mig, herunder også social fobi og depressioner. 

Jeg er også uddannet som folkeskolelærer, hvor jeg foruden folkeskolen og specialklasse har undervist på handelsskole og i flygtningeklasser.

Har desuden arbejdet på sprogskoler for indvandrere og flygtninge og på et Røde Kors Center har jeg opstartet og drevet en skole for voksne og for uledsagede flygtningebørn. Har desuden  arbejdet 6 år som ulandsfrivillig i Zambia og Zimbabwe og et halvt år i Pakistan.

Arbejdserfaring

Den arbejdserfaring jeg har tilegnet mig igennem mine mange år med folk fra andre kulturer, hvor mine holdninger, normer og værdier ustandselig blev udfordret, gør det nemmere for mig hurtigt at forstå og tune mig ind på det enkelte menneske.

Jeg behandler både på dansk og engelsk

Jeg tager også med glæde kunder ind som ønsker at behandlingen skal foregå på engelsk.

Læs mere om hypnose og hypnosebehandling lige her: www.Lisbeth Bech.dk

 

 

Specialer

Klik herunder for at læse mere om:

Brancher

 • Meditation
 • Spiritualitet
 • Afspænding
 • Healing
 • hypnose
 • Hypnose
 • hypnosebehandling
 • hypnoterapi
 • Hypnoterapi
 • Livsstilsproblemer
 • Medarbejdere og Teams
 • Misbrug
 • Rygestop
 • Vægttab

Hjemmesider

Kort


Hypnoterapeut Lisbeth Bech - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt