Profil

Navn
Vinnie Andersen Center for StressRobusthed
Titel
Master i Positiv Psykologi Mopp, (Aarhus Universitet), Psykoterapeut MPF, Coach
Hjemmeside
www.stressrobust.dk
E-mail
vinniea1@protonmail.com
Telefon
26 33 02 40
Adresse
Classensgade 39 5 tv, 2100 København Ø

Introduktion

Jeg tilbyder individuelle samtale, også online, til mennesker som oplever udfordringer og frustrationer – fastlåste situationer i arbejds- og hverdagslivet som ønsker balance og mental trivsel. Mennesker kommer typisk når de kæmper med – fx stress, angst og depression – følelsen af at være forkerte, utrygge, kaotiske, mangler selvværd eller oplever afhængighed af fx arbejde og stimulanser. 

Har du brug for forandringer i dit liv, så besøg gerne min hjemmeside: stressrobusthed.dk 

Jeg har haft det ene ben solidt plantet på universitet og i forskningen, og det andet ben plantet dybt i den praktiske verden.

Jeg har været med fra ”begyndelsen” – og har arbejdet med stress siden 2002. Jeg har talt med tusindvis mennesker – både ledere og medarbejdere, højtuddannede, kortuddannede eller ufaglærte. Jeg har gennemført flere hundrede workshops om stress og trivsel. 

Jeg arbejder både med private klienter, og er tilknyttet som ”huscoach” i virksomheder. 

Jeg kender den ”virkelige verden” indefra. Jeg har selv været leder, mellemleder, projektleder og medarbejder i både offentlige og private virksomheder. Virksomheder sender både medarbejdere og ledere til mig, hvis de oplever udfordringer særligt med stress og dårlig trivsel.

Kom styrket ud af stress

Hos mig kan du forvente at blive mødt med dyb respekt og indlevelse. Jeg har fokus på det normale og velfungerende. Sammen skræller vi det mindre væsentlige fra, og går direkte til sagen, uden at det bliver overfladisk. 

Jeg spørger...

Brancher

  • Psykoterapi
  • Stresskonsulent
  • angst
  • depression
  • Kurser, workshops
  • Ledelse

Hjemmesider

Kort


Stress hjælp København - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt