Hjælp til fødsler Christina Jørgensen

Profil

Navn
Christina Jørgensen
Titel
Doula fødselshjælper
Hjemmeside
Doula Mama Christina
E-mail
christina@mamachristina.dk
Telefon
31120978
Adresse
, 3500 Hareskovby

Introduktion

Hjælp til fødsler. Med støtte fra en Doula skabes den bedste start på din graviditet, din fødsel, for dit barn og dig selv

For den fødende er doulaen at betragte som en en forlænget arm – en vidende, opmuntrende og omsorgsgivende støtteperson der hjælper familien til en god fødselsoplevelse og til begyndelsen på godt familieliv. 

Christina Jørgensen er uddannet Doula fra Palms Birth House i Florida i Amerika, og certificeret fødselshjælper fra fødeklinik Maia i København. Christina er selv mor til to piger.

En doula erstatter ikke jordemoderen, faderen eller andre pårørende, som måtte være med ved fødslen – doulaen er en ekstra støtte til den fødende og hendes nærmeste.

En doula er en kvinde, som selv har født, og som er uddannet til at støtte forældre før, under og efter deres barns fødsel. Ordet doula kommer fra græsk og betyder ”kvinde som tjener”.

Besøg Mama Christina's hjemmeside hvor du kan læse mere om Doula og også kan booke et gratis møde lige her: https://www.doula mama christina.com/

PS: Se også Mama Christina's egen Doula Tv-kanal lige her: https://kanal-1.dk/doula/

Brancher

  • Coaching
  • amning
  • Doula
  • fertilitet
  • Foredrag
  • fødselshjælper

Hjemmesider

Kort


Hjælp til fødsler Christina Jørgensen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt