Thetahealing Helle Brinch

Profil

Navn
Helle Brinch, Heart Academy
Titel
Psykoterapeut, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD (A), IAA
Hjemmeside
Helle Brinch
E-mail
heartacademy.dk@gmail.com
Telefon
22431717
Adresse
Sct. Georgsvej 17 A, 3060 Espergærde

Introduktion

Stifter af Transformation Sessions, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, ThetaHealer Instruktør, HD(A), IAA

Efter en årrække i mediebranchen begyndte jeg at mærke en længsel efter at arbejde med personlig transformation og hjælpe andre mennesker til at finde deres livsformål og leve et autentisk og afbalanceret liv.

Jeg var begyndt at lide af søvnløshed efter fødslen af min datter. I denne periode opsøgte jeg stort set al den behandling der fandtes og uddannede mig inden for de mest effektive retninger. Undervejs gik det op for mig, at søvnløsheden var en “alarm” der forsøgte at “vække mig”, så jeg kunne leve mit liv ud fra min inderste sandhed.

I dag arbejder jeg med en holistisk tilgang til behandling, hvor jeg blander terapi, coaching og psykologi med healing og clairvoyance og har hjulpet hundredevis af mennesker med at vende fysiske- og psykiske udfordringer til personlig- og spirituel transformation. Jeg tror på at alle de lidelser og blokeringer, der er i vores liv, kan vendes til positive styrker, som kan hjælpe os til at leve fuldt ud.

Er du selvstændig eller leder, tilbyder jeg holistisk forretningsudvikling, så din passion og livsmission går op i en højere enhed med din karriere.

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Supervision
  • bioenergetik
  • business strategi
  • clairvoyance

Hjemmesider

Kort


Thetahealing Helle Brinch - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt