Profil

Navn
Hanne Keller Borup
Titel
ID psykoterapeut og Life Coach, massageterapeut, mindfulness-instruktør og sygeplejerske
Hjemmeside
www.id-coach-borup.dk
E-mail
hanneborup@outlook.com
Telefon
+45 2785 8850
Adresse
Næstvedvej 44, 4684 Holmegaard v Næstved

Introduktion

ID psykoterapeut og ID LifeCoach Hanne Keller Borup arbejder bla. med stress, selvværd og selvudvikling.

Lavt selvværd og selvtillid kan vise sig i skolen, på jobbet, i privatlivet fx i parforholdet og i egen udfoldelse. Lavt selvværd eller selvtillid berører os ofte mere end vi regner med. 

Stress og stresshåndteringStress opstår, når du belastes eller understimuleres, og stress kan have både fysiske og psykiske konsekvenser. Stress kan påvirke dit selvværd og din selvtillid eller omvendt. Lær derfor mere om stress og stresshåndtering, og dig selv.

Terapien og/eller coaching kan suppleres med afslappende massage og/eller med mindfulness.  Undersøgelser viser, at massage og mindfulness kan have positiv effekt på stress og livskvalitet. 

Hanne Keller Borup er uddannet ID psykoterapeut og ID-life Coach, mindfulnessinstruktør, massageterapeut og sygeplejerske. Har mange års erfaringer med samtale og coaching via uddannelse og arbejde - både i den private og offentlige sektor.

Hanne Keller Borup vægter meget, at du føler dig hørt, at du kan læsse af, men også at spørge ind til at at komme videre. Andre udtaler om Hanne Keller Borup som værende lyttende, rolig, nysgerrig, favnende og fastholdende på en kærlig måde. 

Hvis du ikke kan komme til Hanne Keller Borup er samtale pr telefon et godt...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • Mindfulness
  • Individuel psykoterapi og coaching
  • Life Coach Næstved

Hjemmesider

Kort


Lifecoach Hanne Borup - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt