Profil

Navn
Gitte Jørgensen
Titel
Freelancejournalist, forfatter, foredragsholder, underviser og coach
Hjemmeside
Hjemmeside
E-mail
gitte_joergensen@mail.dk
Telefon
Adresse
.., .. ..

Introduktion

Gitte Jørgensen er forfatter til Pippi Power, to Simple Living-bøger og Når sjælen kalder. Alle bøger er udgivet i flere oplag i Danmark, Norge og Sverige. Hendes nyeste bog "Når sjælen kalder" udkommer på Cappelen Damm i Norge i februar 2017.

Gitte har også været redaktør og medskribent til flere debatbøger og antologier med temaer om børn, familie og kvinder. Gitte Jørgensen er coach uddannet hos et af de førerende, internationale institutter - The Coaches Training Institute. Hun afsluttede uddannelsen i 2006, og året efter tog hun instituttets lederudviklingsprogram, Leadership. Som freelancejournalist har Gitte Jørgensen igennem de sidste 15 år skrevet interviews, klummer og temaer til ALT for damerne, Femina, IN, Psykologi og Vores Børn. Hun har også i en periode fra 2008-2011 været deltidsredaktør på Nyt Nordisk Forlag.

Idag tilbyder Gitte foredrag, minikurser og kursusforløb under titlen "Når sjælen kalder" i København, Oslo og Stavanger. Et kursusforløb er et sammenhængende forløb over tre weekender på omkring et år. Det næste kursusforløb starter i København 3-4 september 2016 - og er for kvinder. 

Gitte holder også kurser/endagsseminarer for erhvervslivet og weekendkurser for HK og Finansforbundet med titlen "Bryd vanen og tænk nyt" og "Sæt i gang". Derudover tilbyder hun personlig coaching og personligt mentorforløb København og på enkelte dage i Oslo, Århus og Stavanger.

I foråret 2016: Gitte indbyder minikurser i København mandag d. 9. maj og tirsdag d. 7. juni og i Oslo lørdag d. 21. maj i Litteraturhuset. 

www.gittejoergensen.dk

 

 

 

Brancher

  • Coaching
  • coach og foredrag
  • Foredrag
  • Gitte Jørgensen
  • Kurser, workshops
  • Når sjælen kalder
  • Pippi Power

Hjemmesider

Kort


Gitte Jørgensen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt