Profil

Navn
Emilie Krogh
Titel
Life coach og selvværdsekspert
Hjemmeside
Emilie Krogh
E-mail
ek@emiliekrogh.com
Telefon
26843804
Adresse
Bakkegårdsvej 51, 3630 Jægerspris

Introduktion

Jeg har nu i mange år hjulpet mennesker med lavt selvværd, i livskriser, stressramte samt mennesker, der savner meningsfuldhed og dyb glæde i hverdagen.

Når der er skabt bro til, hvem du er, vil du opleve meget større glæde og indre ro. Du vil kunne træffe beslutninger, der er rigtige for dig. Du vil kunne mærke en meningsfuldhed, have overskud i hverdagen etc. Der dannes altså grobund for at vende den negative spiral, du var kommet ind i, til en positiv spiral, hvor glæden vokser og spredes ind i alle livsområder. Lad mig hjælpe dig frem til et liv i glæde. Et liv, hvor du har formået at lægge fortidens smerte og svigt bag dig og nu har ro, glæde, selvværd og selvkærlighed som fast fundament under fødderne. 

Læs mere på min hjemmeside lige her: www.emiliekrogh.com

Via life coaching i Jægerspris i Nordsjælland eller via skype. Tidligere arbejdede jeg som sygeplejerske, men savnede meget mere tid til at kunne gå endnu mere i dybden med de mennesker, jeg hjalp vha bla positiv psykologi, mindful living og meditation. Derfor valgte jeg at uddanne mig indenfor mindfulness, life coaching og sundhedscoaching. Sideløbende er min egen spiritualitet blevet udviklet i en sådan grad, at jeg helt naturligt bruger den i mit arbejde som selvværdsekspert og life coach.

Ved første session hos mig, vil du opleve, at jeg spørger ind til din generelle livssituation; måske skal vi nemlig starte et andet sted, end du lige umiddelbart tænker. Jeg lægger mærke til, hvilke ord du bruger, hvor dit fokus er, og hvordan du taler om dig selv. Alt dette er indikatorer for mig for, hvor vi skal tage fat. Vi skaber et trygt rum sammen, der åbner mulighed for, at lige præcis dine unikke udfordringer behandles. Ikke to mennesker er ens, og derfor kan to behandlingsforløb heller ikke være det. Jeg arbejder altså ikke efter en fasttømret skabelon. Jeg arbejder intuitivt og hører ofte, at mine klienter føler, at jeg "ser lige gennem dem og fornemmer dem" efter ganske få minutter. Dette gælder både ved face-to-face sessioner, samt ved sessioner via Skype. Så vær ikke bange for, om sessioner via skype mon kan give dig nok. Jeg har stor erfaring med det og rigtig mange tlfredse klienter, der får hjælp på den måde.

Mange har stor glæde af at blive introduceret for og aktiv bruge en Identitetsstyrkende meditation, som jeg har udviklet på baggrund af min erfaring samt teoretiske og praktiske viden. Den bidrager til at du kan få fat i dit "sande jeg" og starte rejsen tilbage til dig selv. Eller som nogle også kalder det: at skabe forbindelse mellem hoved (tillærte værdier og overbevisninger) og mave (hjertet og dine sande indre værdier). Eller sagt på en helt tredje måde; at mærke, hvem du er. Mange både med stress, lavt selvværd og i livskriser har "glemt", hvem de er. Måske føles bare tomhed.

Når der er skabt bro til, hvem du er, vil du opleve meget større glæde og indre ro. Du vil kunne træffe beslutninger, der er rigtige for dig. Du vil kunne mærke en meningsfuldhed, have overskud i hverdagen etc. Der dannes altså grobund for at vende den negative spiral, du var kommet ind i, til en positiv spiral, hvor glæden vokser og spredes ind i alle livsområder.

Mange af mine klienter oplever også at få stor indsigt og glæde ved at arbejde med accept og tilgivelse både af sig selv og andre. Ofte bliver de overraskede over, hvor smerten og dermed grunden til tristheden og det lave selvværd i virkeligheden kommer fra. Det kan være at de på en eller anden måde har glemt/fortrængt, hvor ondt noget gjorde, eller måske bare har tendens til at tænke, at det ligger jo så langt tilbage i fortiden, at det kan da umuligt spille en rolle nu. Der er stor forløsning at hente der, når det får lov til at komme op til overfladen og blive set direkte i øjnene og arbejdet med. Vi tager det selvfølgelig i dit tempo, da det kan virker ret voldsomt for nogen. Det virkelig arbejdet værd. Den lethed, der er at finde, når man giver slip på de her gamle skjulte byrder, er helt fantastisk.

I behandlingen af selvværds- og selvkærligheds- problematikker anser jeg især to metoder som værende helt essentielle. Den ene handler om at skabe kontakt til og vise det indre barn kærlighed og den anden er at lære at blive sin egen bedste ven. Nogle trives bedst med en ene metode andre med den anden og nogle i en kombination af begge. Vi finder i fællesskab ud af, hvilken der passer bedst til dig. 

Jeg brænder for mit arbejde og fyldes af energi, når jeg oplever, hvordan mine kunder vokser og blomstrer.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig. 

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • Meditation
  • Mindfulness
  • Spiritualitet
  • Foredrag
  • hjælp til bedre selvværd
  • life coach Nordsjælland
  • Life coaching Positiv psykologi selvudvikling stress coaching
  • Stress coaching

Hjemmesider

Kort


Life Coach Nordsjælland - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt