Følelsesmæssig intelligens

Profil

Navn
Dorte Joy Juul
Titel
Coach
Hjemmeside
Følelsesmæssig intelligens
E-mail
Dorte.EQ@icloud.com
Telefon
30332379
Adresse
Vardevej 150., 7280 Sdr.Felding

Introduktion

Coaching i kognitiv udvikling via følelsesmæssig intelligens & kommunikationsværktøjer

Jeg har brugt 16 år på at analysere og skille vores mindset fra hinanden. Den viden og personlig erfaring bliver din gevinst. 

Når problemer ikke eksistere, hvorfor eksistere de så? Søger du sandheden i dine oplevelser, for at blive mere bevidst og oplyst i dine livs udfordringer for mere visdom og Åndelig vækst? Eller søger du magt og indflydelse gennem penge, titler fordi du tror at penge, magt og indflydelse giver dig mere bevidsthed?  Har du reflekteret over det?

Cosmos Evolution handler om bevidsthed til din selvbevidsthed, for at gør din svagheder til din styrker. Ryd op i dine udfordringer og problemer, så der bliver mere plads til din bevidsthed og din selvbevidsthed vil vokse. Skab balance i din ydre og indre landkort.  (sit indre kompas) Refleksion.

 

Hvad er ordet bevidsthed? Bevidsthed er om selvbevidsthed i åndeligheden, alt hvad der sker i vores liv og samfund, verden.

Mange mennesker forveksler følelser med EQ (følelsesmæssig intelligens) med det de føler: Angst, stress, mistrivsel, dårligt selvværd osv. Men det man føler og emotioner/EQ er ikke det samme og det forvirrer mange.

Det er vel det der skaber stress. Den klarhed kan du nu give dig selv gennem følelsesmæssig intelligens. Selvbevidsthed er at gøre dine svagheder til dine styrker!

Selvbevidsthed gennem følelsesmæssig intelligens er vigtig, fordi der er andre måder at lære på, gennem vores relationer, for at blive selvbevidste. Hvem er jeg og hvorfor er jeg som jeg er, og hvorfor gør som jeg gør? Det vi siger og gør skal gerne gå i samme retning, det er vigtigt i samarbejde og projekter! Desuden giver det forståelse for psyke og sygdomsforståelse. Fordi det er bekymringer der kan skabe sygelige tilstande, og det er det ubevidste plan. Det er det jeg kan hjælpe dig med! 

Det her handler ikke kun om konflikthåndtering, men mere om hvordan vi skaber dem.

Ved hjælp af følelsesmæssig intelligens, vil vi selv kunne afdække hvad det egentlig drejede sig om.

Hvad gør det ved mig, når jeg ser en oplevelse eller da hun modtog den kommunikation.

Vores følelser er vores indre GPS, men vi udtrykker vores følelser kommunikativt.

Vi ved godt at vi mennesker ligger under for en reagerende adfærd, hvor vi enten forsvarer os eller retfærdiggører os. (Enhver bedømmelse indeholder fordømmelse, også af dig selv.)

Når vi taler om den ydre verden og begivenheder, er det der vores adfærd afspejler sig gennem vores erindring / historik og derfra skaber vi, ud fra beslutninger og valg. Hjernen er lige som Google og komme med de forslag vi er vand til at bruge. Men hjernen ved ikke, at det vi lærte som barn var forsvarsværker. Så den bliver bare ved med at bruge de forsvarsværker vi lærte som vores følelser.   

Jeg vil her supplere med nogle værktøjer og referere til mine egne erfaringer og brug af følelsesmæssig intelligens og hvad jeg har lært til at afdækket mit landkort. Dit indre landkort.

Få forståelsen af egen adfærd og handlemønster og hvad det gør ved os:

Når vi oplevede angst, reagerede vi med vrede, fordi vi ikke har tillid.

Når vi oplevede vrede, reagerede vi med angst, fordi vi er ubevidst om årsagen.

Når vi oplevede glæde, reagerede vi med angst eller vrede.

Det handler altså om vores ubevidste opbygning / oplæring af kommunikationen som vi udtrykker følelsesmæssig.                        

Al kommunikation er adfærd. Vi kan lære / trænes i at kommunikere, så vi ikke provokerer hinandens forsvarsværker, men det indebærer, at vi må blive mere selvbevidste om de signaler vi udsender og modtager i for hold til vores ”Kommunikation”. 

Hvor mange penge bruger vi destruktiv på sygelige tilstande og projekter der ikke når deres mål? Sygelige tilstande skabes gennem de ubevidste og bevidste bekymringer.

Ønsker vi en bedre verden og samfund, er selvbevidsthed vejen! Vi har 3 emotion / følelser - og når vi handler på dem oplever vi glæde.

Jeg coacher/ rådgiver ud fra erfaringer, da det er det samme mindset vi mennesker bruger og de samme ord. Osv. Det er blot hvordan vi bruger dem.

Yderligere informationer: 
Kontakt Dorte Joy Juul på tlf. nr. 30332379 eller mail. Dorte@CosmosEvolution.dk

Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig videre.

Læs mere på hendes hjemmeside lige her: https://cosmosevolution.dk/ 

Brancher

 • Coaching
 • coaching
 • Effektiv Kommunikation
 • empatisk kommunikation
 • Foredrag
 • Foredrag om positiv kommunikation
 • Forretningsudvikling
 • følelsesmæssig intelligens
 • følelsesmæssig intelligens
 • kommunikationsrådgiver
 • kommunikationsrådgivning
 • kommunikationstræning
 • Kurser, workshops
 • Ledelse
 • Medarbejdere og Teams

Hjemmesider

Kort


Følelsesmæssig intelligens - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt