Profil

Navn
Mindjuice Academy
Titel
Coaching, Coachuddannelse, personlig udvikling, Bedre business - Kurser, Uddannelser og Workshops
Hjemmeside
Hjemmeside: www.mindjuice.com
E-mail
info@mindjuice.dk
Telefon
(+45) 3313 3301
Adresse
Nansensgade 41A, 1366 København K

Introduktion

Mindjuice er Soulpower

Fra starten har Mindjuice haft en brændende vison om at støtte mennesker i at leve livet fuldt ud med livsglæden intakt.

Vi skaber udvikling gennem hjerte, klare tanker og kropsbevidsthed. Det er en unik oplevelse, struktureret til at skabe resultater i dig og i verden omkring dig.

Vi har samlet verdens ypperste viden omkring lederskab og performance, fra videnskab til visdomsteori, i en infusion af personlig power. Er du klar?

 

Højtkvalificerede uddannelser

Mindjuice Academy er i dag et af Danmarks mest anerkendte institutter for personligt udvikling, personlig power og lederskab. Mindjuice tilbyder ekstraordinær coaching, de bedste kurser og professionel udvikling til dig, der ønsker nye muligheder i livet.

International anerkendte uddannelser

Mindjuice's Coachudddannelse er godkendt på internationalt niveau af International Coach Federation (ICF) Din garanti for en uddannelse i topkvalitet.

Mindjuice tilbyder:

Mindjuice Coaching
Prøv en Mindjuice Coach og skab ekstraordinære resultater i dit liv- privat som professionelt. Brug coaching til alle områder af livet, hvor du ønsker at bruge dit fulde potentiale.

Mindjuice's Coachuddannelse [Grunduddannelsen]
En ekstraordinær uddannelse i coaching, lederskab og kraftfuld kommunikation for dig, der ønsker at skabe store resultater, forhøjet selvværd og bruge coaching i livet.

Mindjuice Lederuddannelse [Ledership Curriculum]
Ekstraordinær uddannelse i executive ledercoaching, for dig der har lederansvar og ønsker at optimere dine lederevner og skabe optimale betingelser for dine medarbejdere. Uddannelsen er en potent sammensætning, der skaber personlig power, high performance, motiverede medarbejdere og visionær ledelse.
 

Mindjuice Masteruddannelse [Master Curriculum]

Ekstraordinær uddannelse for dig, der er uddannet coach og ønsker at være blandt de bedste til teamcoaches. 1 årig ambisiøs uddannelsen i visionær teamcoaching og ekstraordinært lederskab. Seriøst cocktail af alt det, der bringer menneskers fulde potentaile frem.

Specialemodul i Mindjuice Socialfaglige Familie- og Ungecoaching
3-dages specialdesignet modul for dig, der er coach og ønsker at arbejde med par, familier, børn og teenagere. Bliv ekspert i parforhold, tidens børn og kærlige relationer.

Mindjuice Consult
Mindjuice tilbyder skræddersyede workshops og forløb inden for business-, leder og medarbejdercoaching. Kontakt os i dag på 33133301 for en uforpligtende samtale om, hvad Mindjuice kan gøre for din virksomhed, dine medarbejdere og din bundlinie.

Samtalen som redskab + Coaching i organisationer
Giv din virksomhed og dine medarbejder et kvalificeret løft med vores 6 ugers uddannelser i kommunikation, konfliktløsning og coaching. Opnå personlig power, øg motivation styrk samarbejdet, og kommunikationen i hele organisationenen med store resultater til følge. 

Statsanerkendt: Opnå 10 ECTS point. Mulighed for SVU.

 

Unge Akademiet - Mindjuice CSR
Unge Akademiet er vores hjertebarn. Det er en unik uddannelse, for unge mellem 15 og 19 år der ønsker at lære dem selv at kende, styrke deres selvværd og selvtillid og være rollemodeller for andre unge. 5 power-weekender med motiverende undervisere, kraftfulde lifeskills og venskaber for livet.

Som noget nyt afholder vi en særlig uddannelse for børn mellem 10 og 14 år. På Børne Akademiet får de store børn styrket deres selvværd og selvtillid og connected med deres drømme. 

 

Læs mere eller tilmeld dig på www.mindjuice.com
kontakt os på 3313 3301 eller info@mindjuice.dk

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Supervision
 • Konfliktløsning og –mægling
 • coaching
 • coachuddannelse
 • Familiecoaching
 • Foredrag
 • kommunikation
 • Konfliktmægling
 • Konfliktrådgivning
 • Kurser, workshops
 • ledercoaching
 • Lederskab
 • lederuddannelse
 • medarbejderudvikling

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Mindjuice - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt