Coach Stresscoach Aarhus og Randers

Profil

Navn
Jakob Panduro
Titel
Stresscoach, Coach
Hjemmeside
CoachAndCare.dk
E-mail
Jakob@CoachAndCare.dk
Telefon
60177397
Adresse
Mosevej 20B, 8960 Aarhus

Introduktion

Lider du af stress – eller har du brug for personlig coaching? Så kontakt Stresscoach og Coach Jakob Panduro i Aarhus og Randers - Stressbehandling og stresscoaching.

Hvorfor?

Jeg arbejder med at skabe balance mellem din beviste tanker og din underbevisthed. Hjerne bruger kun 3% på vores beviste tanker og 97% på underbevistheden og de autonome tanker og reaktioner.

Det er ikke i den gode kop kaffe at roen og balancen ligger når du har pause, men i din værdsættelse af at (evt. få overrakt) en varm kop kaffe i selvskab med gode relationer. Jeg arberder professionelt som coach i Aarhus og Randers, kognigtivt med vores mindset, så vi ikke "bare" gør, men også værdsætter vores handlinger. Det booster vores antistresshormon Oxytocin så meget, at hele din krop og dit sind helt automatisk begynder at skabe ro og balance for dig og heler sig selv.  

Du vil få en stærk og sund viden om dig selv og dine styrker samt en uvurderlig viden om, at kunne åbne op for nye stærke og balancerede ressourcer.

Jakob Panduro - er coach i firmaet CoachAndCare.dk og arbejder som coach og stresscoach i Aarhus samt coach i Randers. Coach and care udbyder også erhvervscoaching og tager ud som Stresskonsulent og tilbyder tilrettelagte trivselspakker. 

stresscoachingAarhus.dk kan du finde specifik infomation om stress og stresscoaching. Du kan bl.a. læse om hvordan en stresscoach arbejder samt hvad der tilbydes.

Jakob Panduro Coaching og stressbehandling i  Aarhus og Randers
CoachAndCare.dk

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • coach Aarhus
  • coach randers
  • Diversity Icebreaker
  • Hogrefes stressindikator

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Coach Stresscoach Aarhus og Randers - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt