Coach og Sundhedskonsulent Karina Møller Beck

Profil

Navn
Karina Møller Beck
Titel
Certificeret Coach og Mindfulnessinstruktør
Hjemmeside
Mindset Coaching
E-mail
info@mindset-coaching.dk
Telefon
30220741
Adresse
Møllebo alle 9, 7000 Fredericia

Introduktion

Mindset Coaching er en virksomhed, som tilbyder coaching, mindfulness, sundheds/vægttabsforløb, foredrag, kurser og workshops.

Mit fokus er på det gode liv - det som gør livet værd at leve.

Coaching handler om, at åbne op for de muligheder og potentialer der ligger lige for næsen af dig og brede det ud på bordet - hvad skal justeres lidt, skrues på, op eller ned, for at du bliver ægte tilfreds med dit liv? Bliv bevidstgjort om dine mønstre, regler og automatiske tanker, og bryd så med de, som ikke længere er relevante eller brugbare for dig, der hvor du står i dag.

Hos Mindset Coaching skaber vi resultater og flytter kæpheste. Fokus er fremadrettet, positivt og baseret på troen på, at når først vi forstår, at vi har et valg, så kan vi føle os frie.

Mit speciale er at se bagom det sagte og stille de rigtige spørgsmål, så mine kunder opdager mange andre perspektiver end det umiddelbare. For mig er det vigtigt at få skabt en god kontakt i behagelige omgivelser. Jeg har hjertet med i alt hvad jeg foretager mig, og glæder mig hver dag, til endnu en dag. Se mere om, hvordan du kan skabe mere glæde i dit liv på www.mindset-coaching.dk

Brancher

  • Coaching
  • Mindfulness
  • Coaching
  • Eksamensangst
  • foredrag
  • Kurser

Hjemmesider

Kort


Coach og Sundhedskonsulent Karina Møller Beck - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt