Coach og Mentor Helle Laursen

Profil

Navn
Helle Laursen
Titel
Compassion Kurser
Hjemmeside
nordic-compassion.dk/
E-mail
helle@nordic-compassion.dk
Telefon
30257548
Adresse
Søndervang 12, 8654 Vrads Bryrup

Introduktion

Lider du af selvkritik? Eller bliver du drænet i dit arbejde med andre mennesker?
Coach og mentor Helle Laursen tilbyder coaching, vejledning til mening, overskud og livsglæde i dit arbejdsliv og privatliv 

Coaching med fokus på evidensbaseret træning af nærvær, medfølelse og håndtering af følelser, giver dig mere overskud, mere handlekraft, større forandringsparathed. Sig JA til dig selv og alt det DU oplever, og transformer stress og kaos til overskud og glæde.

Fagligt ståsted: Coaching baseret på nyeste kognitive metoder især med fokus på venlighed og medfølelse, mindfulness, accept  og skygge-arbejde. Fundamentet i mit arbejde er derfor en blanding af den vesterlandske analytiske tilgang og den østerlandske spirituelle forståelse af mennesket. Det kommer til udtryk i mit arbejde ved at jeg kan fokusere både det daglige hverdagsliv og en søgen efter den dybere sjælskontakt. Når vi formår at kombinere hverdagsliv og følelse af dybere mening og nærvær, lever vi ud fra det det vi kan kalde “det sande selv” – det er der hvor vi lettere kan rumme livets smerte, og samtidig føle lykke og dyb glæde.

Jeg er cand.mag. fra Århus Universitet, ledende mentor coach og har de seneste  8 år specialiseret mig indenfor medfølelse og mindfulness i coaching, vores evne til at møde udfordringer i livet med kærlig opmærksomhed og medfølelse. Jeg har en undervisercertificering i Mindfulnesbaserede interventioner fra University of Californias Center for Mindfulnes (UCSD).

Jeg har flere...

Specialer

Brancher

  • Stresskonsulent
  • Supervision
  • Meditation
  • Mindfulness
  • bevidsthed
  • coach

Hjemmesider

Kort


Coach og Mentor Helle Laursen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt