Profil

Navn
Jane Viksø
Titel
Coach og mentaltræner
Hjemmeside
Jane Viksø
E-mail
info@janeviksoe.dk
Telefon
4131 8982
Adresse
, 3400 Hillerød

Introduktion

Coach og Mentaltræner Jane Viksø 

Jeg støtter dig til at stå stærkere i dig selv, og til at finde mål, retning og mening. Du vil få et bedre forhold til dig selv, andre, livet, verden og det du møder på dit vej.

Læs mere på min hjemmeside: janeviksoe.dk 

Jeg tilbyder både onlinekurser og 1:1 samtaler som både kan foregå via fremmøde, Skype og på telefon. Jeg har lokaler i Hillerød og i Helsinge. I 1:1 samtaler støtter og vejleder jeg dig til at finde svar og tage valg, til at finde mål og retning, og din videre vej. Via coaching og intuitiv coaching. Jeg bruger mentaltræning bl.a. til afhjælpning af stress, til at håndteres situationer og til at nå konkrete mål.

Jeg hjælper særligt mennesker ud af identitetskriser og stress og til at finde livsformål, mening og retning.

Helt konkret betyder det, at hvis du føler at du står et sted i livet hvor du ikke kan finde dig selv, ikke føler dig tilrette, ikke kan genkende dig selv, føler at du mangler noget at gå efter, mangler mening, er forvirret, ikke kan finde din rette vej, mangler svar, har stress, ikke vil få tilbagefald på stress eller mangler større svar i dit liv og står overfor at træffe større beslutninger, så kan jeg hjælpe dig ud af din krise, mellemtilfredshed, ud af din stress. Til et liv med afklaring, mål, kriller i maven og fornyet forståelse af dig selv og ikke mindst af andre. Du vil finde mening med livet, svar, retning og mål. 

Altså som jeg skriver ovenover så støtter jeg dig til at stå stærkere i dig selv, og til at finde mål, retning og mening. Du vil få et bedre forhold til dig selv, andre, livet, verden og det du møder på dit vej. 

Onlinekurser:

KURSER I AT FINDE DIT LIVSFORMÅL Du lever ofte et liv i mellemtilfredshed, hvis man ikke kender til sit livsformål. Samtidig er det et liv uden tilfredsstillelse fordi man lever uden mål og meget ubevidst. Du vil med dette kursus leve mere bevidst, og finde mål og retning, og kendskab til dine drømme, og til at komme i mål med at nå dem. Livsformål er din livsplan og dit ypperligste potentiale. Det bidrag som du er født med, som gør en forskel for andre. Dit livsformål er ofte et mix af dine naturtalenter og dit livs største lektie. 

KURSER TIL DIG DER ER UDE I EN IDENTITETSKRISE - HVOR DU SKAL GENFINDE DIG SELV - har du svært ved at tage selv de mindste beslutninger, og kan du ikke længere genkende dig selv, måske helt bogstaveligt talt når du ser dig selv i spejlet. Har du en følelse af at være faret i vild i din eget liv, uden anelse om hvordan du genfinder vejen igen.

Har du svært ved at svare på spørgsmål som:

- Hvem er jeg?

- Hvordan finder jeg den vej der passer mig?

- Hvor er jeg på vej hen?

Har du igennem længere tid følt dig grundlæggende frustreret og utilfreds med tilværelsen. Hvad motiverer dig i din hverdag? har du mål som du går efter? Mangler du mål, motivation, begejstring og kriller i maven. 

På kurset finder du opgaver, hjælp og motivation til at finde svar. Du skal ind at genfinde dig selv og din power så du kan stå stærkt i dig selv, og vide hvad du vil. Vi skaber mentalt overskud og laver en plan.

Man kan altid tilkøbe 1:1 coachinger, guideninger til kurserne

Hvad er coaching:

Coaching udfordrer dig, dine vaner og tankemønstre. Coaching er en styret samtale med henblik på perosnlig eller faglig udvikling og mål. Samtalen forløber efter en bestemt metod eller proces, og skal hjælpe dig med at finde og udfyldet dit fulde potentiale.

Mentaltræning:

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret, proaktiv træningsform, der påvirker hjernen neurale struktur. Gennem mentaltræning lærer du at udnytte hjernen potentiale til at hjælpe dig med performe godt og hensigtsmæssigt i hverdagen og fremtiden, samtidig med at du opnår en højere grad af bevidshed med hvilke tanker der styrer dig.

Mentaltræning er muligvis den mest effektive intervention mod stress, angst og depression.

Som coach er min tilgang praktisk og fremadrettet, og du vil få konkret hjælp og værktøjer til at finde svar, mærke dig selv, leve bevidst, tage bevidste beslutninger og til stå stærkere i dig selv. Jeg har værktøjer til at du kan komme ud af din stress og til at undgå tilbagefald.

Se yderligere information på min hjemmeside for priser og kontakt.

Kærlig hilsen

Jane Viksø

 

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Stresskonsulent
 • Meditation
 • Coach Hillerød
 • coaching
 • identitet
 • identitetskriser
 • Kurser, workshops
 • livsformål
 • Livsstilsproblemer
 • Mentaltræner
 • mentaltræning
 • stress hjælp
 • Stresshåndtering
 • Vægttab

Hjemmesider

Kort


Coach Hillerød - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt