Coach København K. Kamilla Christensen

Profil

Navn
Kamilla Christensen
Titel
Coach, facilitator, mentor
Hjemmeside
Co-Change
E-mail
kamilla@co-change.dk
Telefon
25102111
Adresse
strandgade 55 1 TV., 1401 københavn K

Introduktion

Tør du være dig?
 
Når vi ikke er i kontakt med vores dybere selv eller kæmper med at være mere eller andet end, vi er, kommer vi hurtigt på overarbejde. Vi lever med en higen efter mere og andet og vi er ikke tilstede i vores liv.Måske kan du genkende tanker som, hvis jeg bare får lidt mere styr på… var lidt mindre … bliver bedre til… får det job … gør mere …. (så bliver jeg glad). Men du bliver ikke gladere af at perfektionere, kontrollere eller forsøge at løbe fra dig selv.
 
Hvad har du brug for?
 
Jeg ved ikke, hvad du står med af udfordringer, men hvis du mangler kontakt indeni, så befinder du dig sikkert i dit hoved og bakser med dine tanker. Måske har du let ved at blive stresset eller oplever angst. Højst sandsynligt er du på den ene eller anden måde utilfreds med, hvem du er eller hvor du er i dit liv.
 
Hvad kan jeg tilbyde?
 
I et coaching/mentorforløb kan jeg hjælpe dig med komme tilbage til nuet og livet. Vejen dertil består i at komme til sandhed omkring det, som er – dine tanker, historier, overbevisninger, regler og adfærd. Hvad er det, som hæmmer og udfordrer dig? Og er det sandt?
 
Hvad er virkelighed og hvad er tankespind, det er dét, vi undersøger. Hvad har du brug for at få det bedre og hvordan kunne du tænke og handle anderledes, så du får skabt et mere accepterende og kærligt syn på dig selv og skabt det liv, du ønsker?
 
Læs mere...

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • angst
  • coaching
  • Facilitator
  • gruppeprocesser

Hjemmesider

Kort


Coach København K. Kamilla Christensen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt