Stress coach og Mindfulness instruktør Christina Flyger

Profil

Navn
Christina Flyger
Titel
Stress coach, Mindfulness instruktør, Yogalærer
Hjemmeside
Christina Flyger Hansen
E-mail
info@christinaflyger.dk
Telefon
40504296
Adresse
Dronningholmsvej 61, 5700 Svendborg

Introduktion

Stress coaching, Mindfulness og Yoga giver dig indre ro, mere glæde og overskud i et aktivt liv. Oplev det hos Stress coach, Mindfulness instruktør og Yogalærer Christina Flyger.

Du kan leve et liv i balance, med nærvær, glæde og kærlighed, ved at lære at lytte til dig selv og tage din indre stemme alvorligt.

På kurset Mindfulness & Stresshåndtering lærer du at meditere samt forskellige teknikker, du kan bruge hvor som helst og når som helst, du bliver bragt ud af fatning, så du hurtigere genfinder balancen og mærker kernen i dig selv.

Fordelene ved at kontakte Christina – gerne FØR du er sygemeldt – er, at du lærer dig selv endnu bedre at kende, samt lærer at mærke efter inderst inde, hvad der er godt og skidt for dig, så du bedre kan navigere rundt i livets mangfoldigheder uden at blive væltet omkuld. 

Lær at tage ansvar for din livskvalitet, at sige til og fra, så du finder ind til din kerne og de værdier, der er vigtige for dig – helt personligt!

Christina holder foredrag, kurser, workshops og temadage for virksomheder om bl.a. stresshåndtering og Mindfulness i hele landet. Christina har udgivet CD´en "En guide til Mindfulness" samt app´en "Christina Flyger Mindfulness"App-store og GooglePlay.

Christina Flyger har erfaring gennem adskillige coach-samtaler, Mindfulness kurser og individuelle Mindfulness forløb for ledere og ansatte i sin selvstændige virksomhed siden 2010.

Christina Flygers uddannelser:

Professionsbachelor med speciale i Krop & Læring fra Skårup...

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • Meditation
  • Mindfulness
  • business coaching
  • Foredrag

Hjemmesider

Kort


Stress coach og Mindfulness instruktør Christina Flyger - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt