Profil

Navn
Lene Aagaard
Titel
CancerCoach
Hjemmeside
CancerCoach.dk
E-mail
lene@aagaardinspire.dk
Telefon
40567895
Adresse
Strandhuse 10, 5762 Vester Skerninge

Introduktion

Coaching og sparring for kræftramte

Kriser, sorg og sygdom kan vende op og ned på hele din tilværelse. Orden bliver til kaos. Lige når krisen står på, for eksempel hvis du, som jeg, har fået en kræftdiagnose, så er dét alt hvad der er plads til i livet. Det handler om at komme igennem og overleve.

Når behandlingen er overstået, bliver du "løsladt" fra hospitalet;Du er rask, kræften er væk.Nu skal du hjem og komme dig, og du skal tilbage til livet. Mange og store spørgsm&aringål melder sig: Hvor vil jeg gerne hen? Hvad skal jeg lave? Hvornår? Hvordan? Og hvad er jeg egentlig i stand til? Opgaven er nærmest uoverskuelig, særligt når overskuddet og energien kan ligge på et MEGET lille sted.

Jeg er kræftoverlever, jeg har været der og jeg kan hjælpe dig. Jeg vil være din motivator, og jeg vil inspirere dig til at handle.

Jeg kan hjælpe dig til at blive afklaret på forskellige områder af dit liv, og jeg kan hjælpe dig til at nå de mål, du sætter dig.

Vores tid sammen kan foregå hos mig - jeg bor i smukke omgivelser på Sydfyn, over telefon eller Skype, hos dig (Her kommer kørsel oven i prisen) eller som en kombination af de nævnte.

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • CancerCoach
  • Foredrag
  • fornyet livskvalitet til kræftramte
  • Kurser, workshops
  • Livet efter kræft

Hjemmesider

Kort


CancerCoach Lene Aagaard - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt