Camilla Qwist Coach og yoga instruktør.

Profil

Navn
Camilla Qwist
Titel
Coach og yoga instruktør
Hjemmeside
www.camillaqwist.dk
E-mail
cqwist@gmail.com
Telefon
29269075
Adresse
Bredegade 41 2 Th, 4200 Slagelse

Introduktion

Den pæne pige. Er det dig? Hende der tager hensyn til andre og så glemmer dig selv? 

Føler du dig stresset i hverdagen, føler der er for lidt tid og for lidt energi. Du hører dig selv snerre af manden, og hvor ville det være befriende hvis dine børn lige kunne lade dig være i fred - bare et øjeblik. Bagefter kommer den dårlige samvittighed, hvorfor kunne du ikke sige det pænere til din mand, hvorfor orker du ikke dine børn, hvorfor er du altid træt og ligner noget katten har slæbt med ind? Du vil bare være glad og have overskud til din familie, er det helt utopi og tro det kan lade sig gøre? 

Måske du genkender ovenstående? Så er du ikke alene. Det er den korte version af min egen historie, som jeg ser igen og igen hos andre kvinder. Følelsen af ikke at slå til, og at livet da må være mere end vasketøj og sure miner. 

Heldigvis er der en anden vej. En vej med mere ro, mere balance i tingene, hvor nærvær og glæde får lov til at være dominerende, og ikke kun noget der flygtigt kommer forbi et par minutter. 

Stress og udkørt behøver ikke at være din hverdag. Du har mulighed for at vælge en anden vej, men det er ikke altid vi ved hvor vil vil hen. Vi vil bare væk fra det der er nu. 

Første skridt er at finde ud af hvor du vil hen. Hvordan din hverdag skal se ud, for at du bliver glad og oplever nærvær og overskud. Du skal finde ud af hvad der er vigtigt for dig og giver dig værdi. Først derefter kan du begynde at tage de nødvendige skridt for at nå derhen. 

Brancher

  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • balance
  • Stresscoaching
  • Yoga

Hjemmesider

Kort


Camilla Qwist Coach og yoga instruktør. - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt