Body SDS og Kropsterapi Kbh. K Susan Blom

Profil

Navn
Susan Blom
Titel
Terapeut fra Body SDS A/S, Kropsterapeut, Omniterapeut
Hjemmeside
susanblomkropsterapi.dk
E-mail
kontakt@susanblomkropsterapi.dk
Telefon
29615590
Adresse
Nansensgade 47, st.th., 1366 Kbh. K

Introduktion

Kropsterapeut Susan Blom

Er du ramt af livet? Søger du personlig udvikling? Har du tilbagevendende spændinger og smerter? Ønsker du at blive bedre til at mærke dine behov, sætte dine grænser, tage bedre beslutninger, som giver dig mere glæde i dit liv og mere dybde og samhørighed i dine relationer?

 

Med afsæt i Omnitherapy og Body SDS metoderne, har Susan mere end 10 års erfaring med at hjælpe mennesker med at bringe smerte til vækst og trivsel på alle planer. Susan arbejder fra hjertet og stiller sin faglighed, livssyn og intuition til rådighed.

 

Læs mere her: www.susanblomkropsterapi.dk

 

Kropsterapi - indsigt, forløsning og udvikling

Med kroppen som arbejdsredskab i terapien, har Susan støttet og hjulpet et hav af mennesker med at bearbejde og slippe smerter og løse problemstillinger. Efter en indledende samtale, hvor vi finder ud af, hvad vi konkret skal arbejde med, lægger du dig fuldt påklædt (yoga-agtigt tøj) på briksen. Ofte vil det være temaer og problemer, der gentager sig i dit liv, som vi kommer til bunds i. 

 

Det kan også være, at du kommer til mig for at opleve en bedre kontakt til din krop, få ro på tanker og nervesystem eller få taget fysisk hånd om skader og skavanker. Er du nysgerrig på at lære mere om årsagerne til skavankerne, og hvis jeg mærker, at det vil hjælpe dig at gå dybere, vil jeg invitere dig til total kropsterapi. 

 

Uanset hvad du kommer med, er det dig og dine ønsker, det handler om og dig, som bestemmer farten, dybden og intensiteten. 

 

I løbet af total kropsterapi hjælper jeg dig med at koble din indre oplevelse af problemet med den ydre situation, hvor problemet udspiller sig i. Det er ofte en stor øjenåbner for klienter i sig selv at opdage denne kobling. Med min hjælp arbejder vi os dybere ind i din oplevelse, så du kan få kontakt med de oprindelige årsager til, at du oplever situationen som et problem. Processen vil ofte medføre, at du kommer i kontakt med nogle dybe behov, som du af gode (ikke-bevidste) grunde har undertrykt eller ignoreret. En proces jeg vil sørge for at tydeliggøre for dig, så dine indsigter forankres i både krop og sind. Mine klienter udtrykker stor lettelse, når de får kontakt med de underliggende behov, da det samtidig også bliver tydeligt for digat mærke dine grænser og dermed de bedste betingelser for at få løst op for årsagen til problemet en gang for alle.

 

Kropsterapi er effektivt

En af hovedårsagerne til at kropsterapi er så effektiv er, at kroppen på bedste vis altid vil søge at hjælpe dig i det, du står i. Som mennesker søger vi mod at have det bedst muligt, dvs. væk fra smerter. Fra vi er helt små babyer lærer vi at tilpasse os og udvikle strategier for at få kærlighed og accept - overlevelsesinstinktet. Fra baby til barn, til ung og til voksen udvikler vi et utal af strategier, som vi flittigt bruger i alle de sammenhænge, vi indgår i.

 

Mange af strategierne er ganske sunde, men mange af dem er udviklet på bekostning af os selv; vores behov. Disse strategier er ubevidste for os og forbundet med blandt andet følelsesmæssig smerte, vi ikke har lyst til at mærke. Vi har derfor en helt automatisk modstand mod at gå ind i det ‘rum’ - i hvert fald alene. Her er det afgørende, at jeg hjælper klienter med at møde den smerte, - jeg går med ind i det ‘rum’ ved at stille mit nervesystem til rådighed, ved at være absolut nærværende og guide dig gennem følelser, oplevelser og smerter frem til accept og indsigt.

 

Mange fortæller, at når kroppen kommer med og det ikke kun er hovedet, der oplever, får de en langt dybere og mere total indsigt i problemet - og ofte lærer de om andre aspekter af samme problematik. Indsigten kan både være forløsende og forandrende i sig selv. Men ofte vil kropsarbejdet samtidig også give mulighed for at få en ny måde at se problematikken på og dermed også en bedre løsning.

 

Læs mere om Omnitherapy og Body SDS metoderne her:

Omnitherapi v/Susan Blom

Body SDS v/Susan Blom

Priser og tidsbestilling

 

Kærlig hilsen

Susan Blom

 

www.susanblomkropsterapi.dk

Center for Kropsterapi og Selvudvikling

Nansensgade 47, st. th

1366 København K

Brancher

  • Kropsterapi og Omniterapi Købehavn K
  • Massage
  • SDS terapi

Hjemmesider

Kort


Body SDS og Kropsterapi Kbh. K Susan Blom - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt