Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Profil

Navn
Sisse Siegumfeldt
Titel
Indehaver af Blå himmel Yoga, Yogalærer, Børneyoga-, Aerialyoga-, Ansigtsyogalærer og Mindfulnessinstruktør
Hjemmeside
www.blaahimmelyoga.dk
E-mail
sisse@sisseyoga.dk
Telefon
26230917
Adresse
Kirke Værløsevej 26A, 3500 Værløse

Introduktion

Gennem de sidste 20 år er yoga i høj grad blevet den røde tråd i mit liv. Min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. Jeg har undervist på fuld tid siden 2004, og min passion er blevet min levevej. Jeg har de seneste mange år haft yogastudiet Blå himmel Yoga på Østerbro, men har nu base hos Kula Yoga, hvorfra jeg har mine uddannelser og workshops. 

Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga, så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem. BørneYogaen har været med hele vejen, og jeg har undervist tusindvis af børn og uddannet hundredevis af pædagoger og skolelærere i BørneYoga.

Jeg uddanner derudover også Aerialyoga-lærere, afholder retreats og workshops, men har også til stadighed hold og privatelever, både med almindelig yoga og ansigtsyoga.

Efter en skummel fortid som skuespiller, cirkusprinsesse og bartender, fandt jeg yogaen i år 2000 og var solgt til stanglakrids fra første time. Derefter praktiserede jeg dagligt i flere år før jeg tog min første yogauddannelse: Hatha Yoga hos Claus Hagen 2004-05, og efterfølgende Vinyasa Yoga hos Yoga Arts Teacher Training 2007. Anusara Immersions 1-3 hos: Desiree Rumbaugh, Jordan Bloom, Neesha Zollinger 2009-2010 og Det Lille Yogahus’ Børneyogalæreruddannelse 2012-2013, Mindfulness- instruktør uddannelse 2014, Aerial Yogauddannelser hos Aerial Yoga Berlin 2016 og Om Factory New York 2018, Yoga Detour om...

Specialer

Brancher

  • aerial yoga
  • bøger om yoga
  • børnemindfulness
  • børneyoga
  • børneyogalæreruddannelse
  • mindfulness for børn

Hjemmesider

Kort


Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt