Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Profil

Navn
Sisse Siegumfeldt
Titel
Indehaver af Blå himmel Yoga, Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulnessinstruktør
Hjemmeside
www.blaahimmelyoga.dk
E-mail
sisse@sisseyoga.dk
Telefon
26230917
Adresse
Kirke Værløsevej 26A, 3500 Værløse

Introduktion

Gennem de sidste 20 år er yoga i høj grad blevet den røde tråd i mit liv. Min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. Jeg har undervist på fuld tid siden 2004, og min passion er blevet min levevej. Jeg har de seneste mange år haft yogastudiet Blå himmel Yoga på Østerbro, men nedskalerer og flytter fra 1. august 2021 ind hos Kula Yoga, hvorfra jeg vil have mine egne hold, uddannelser og workshops. Det glæder jeg mig så meget til!

Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga, så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem. BørneYogaen har været med hele vejen, og jeg har undervist tusindvis af børn og uddannet hundredevis af pædagoger og skolelærere i BørneYoga. Jeg uddanner derudover også Aerialyoga-lærere, og sammen med Louise Bruun har jeg en Yogainstruktør-uddannelse der kombinerer viden om yoga og antiinflammatorisk kost. Jeg underviser uddannelser, afholder retreats og workshops, men har også til stadighed hold og privatelever, både med almindelig yoga og ansigtsyoga.

Efter en skummel fortid som skuespiller, cirkusprinsesse og bartender, fandt jeg yogaen i år 2000 og var solgt til stanglakrids fra første time. Derefter praktiserede jeg dagligt i flere år før jeg tog min første yogauddannelse: Hatha Yoga hos Claus Hagen 2004-05, og efterfølgende Vinyasa Yoga hos Yoga Arts Teacher Training 2007. Anusara Immersions 1-3 hos: Desiree Rumbaugh, Jordan...

Specialer

Brancher

  • aerial yoga
  • bøger om yoga
  • børnemindfulness
  • børneyoga
  • børneyogalæreruddannelse
  • mindfulness for børn

Hjemmesider

Kort


Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt