Bevidsthed.nu - Psykoterapi Kolding

Profil

Navn
Birgitte Asmussen
Titel
Psykoterapeut, skribent, administrativ free-lancer
Hjemmeside
www.bevidsthed.nu
E-mail
info@bevidsthed.nu
Telefon
23 66 83 76
Adresse
Fredericiagade 38, 1 sal, 6000 Kolding

Introduktion

Du bliver lyttet til. Du bliver mødt med forståelse og opbakning, men også provokeret og udfordret. Du bliver set som et menneske der selv rummer dine svar - og mødt med en forståelse for, at man somme tider skal være to om at finde dem. 

Du bliver mødt af et menneske der bruger både hjerte og hoved, og jeg bruger både min teoretiske baggrund og den erfaring som jeg har med mig fra mit eget liv. Min personlige erfaring omfatter emner som bla. skilsmisse, tab, jobskifte, familierelationer, arbejdsrelationer og ikke mindst den relation du har til dig selv. 

Du kan også tage eksistentielle emner op med mig - som f.eks. døden, livsformål og tro.

I mine øjne er et menneske som et klaver: Lær dine tangenter at kende - jo flere du har at spille på, jo smukkere musik kan du skabe. Har du brug for at få taget hul på noget der trykker eller optager dig,  så kontakt mig. Sammen arbejder vi med dine temaer.

Jeg er exam. Psykoterapeut fra ID-terapeutisk Institut i 2004. Derudover har jeg en adminstrativ uddannelse, som jeg siden 2005 har brugt til at arbejde free-lance i over 40 forskellige virksomheder. Det har givet et særligt indblik i forhold mellem mennesker på en arbejdsplads. Du kan læse om nogle af disse erfaringer i min bog "Arbejdsliv for Begyndere".

Velkommen.   

Brancher

  • Psykoterapi
  • døden
  • inspirator
  • personlig udvikling
  • Rådgiver
  • skilsmisse

Hjemmesider

Kort


Bevidsthed.nu - Psykoterapi Kolding - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt