Psykoterapeut og parterapeut i Roskilde

Profil

Navn
Janne Oreskov
Titel
Psykoterapeut MPF
Hjemmeside
Psykoterapeut Roskilde
E-mail
info@oreskov.dk
Telefon
51905211
Adresse
Ros Sundhedshus, Byleddet 12, 4000 Roskilde

Introduktion

Psykoterapi , parterapi og coaching i Roskilde

Jeg tilbyder Individuel terapi som fysisk fremmøde, online sessioner, telefonsamtaler og walk and talk. Book online på min hjemmeside.

Har du brug for at finde balance i dit liv? Der kan være mange grunde til at du mister balancen, og der kan være mange måder at finde den på igen. Læs videre og bliv inspireret. Se mere om hvordan jeg kan hjælpe under mine specialer her på siden.

Psykoterapi, parterapi og Coaching

Psykoterapi kan være en hjælp hvis du står i en svær situation eller krise. Du kan også kæmpe med lavt selvværd eller ganske enkelt være motiveret for personlig udvikling. Eller måske har du udfordringer i dit parforhold eller vil afklare problemer eller mål via coaching.  

Mindfulness 

Mindfulness er vejen til mere nærvær og bevidsthed i dit liv. Forskning har vist, at mindfulness er virksomt ved stress, depression og angst. På min hjemmeside, finder du øvelser, som du kan udføre hjemme. Klik her: Gratis Mindfulness øvelse

Om Psykoterapeut Janne Oreskov

Jeg er uddannet psykoterapeut, parterapeut og coach og er medlem af psykoterapeutforeningen. Du kan læse mere om mig, og hvordan jeg arbejder ved at klikke her:  Psykoterapeut i Roskilde.

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Stresskonsulent
  • Meditation
  • Mindfulness
  • mindfullness Roskilde

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut og parterapeut i Roskilde - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt