BackJack Stole ved Palle Jensen

Profil

Navn
BackJack stole ved Palle Jensen
Titel
Forfatter, Clairvoyant
Hjemmeside
www.greyt.dk
E-mail
pallej@me.com
Telefon
Adresse
Ikke oplyst

Introduktion

Jeg elsker at skrive, at mærke formuleringerne strømme til. Det er lidt som at bo ved en lille bæk, den pludrer hele tiden, og lyden giver mig glæde og gør mig rolig. Bækken risler uanfægtet, uanset det er solskin eller gråvejr, og får jeg lyst til det, kan jeg altid tage mig et dyp. Skiftene sætter mit liv i perspektiv... og bækken pludrer videre.

Egentlig er jeg allerførst uddannet som elektroingeniør. Senere, meget senere, skiftede jeg spor og uddannede mig som gestaltterapeut, og som Massageterapeut på Oasen. 

Jeg er tvilling af stjernetegn og rummer også en meget dygtig nørd med mere end 30 års erfaring med computere. Jeg er skrap til at fejlfinde og venlig i min undervisning / support og jeg arbejder i dag udelukkende med MAC/ Apple-produkter.

Jeg har også fungeret som efterspurgt freelance underviser på MS-Office og relaterede funktioner, samt en masse special opgaver som "one on one" for chefer eller specielle kombinationer. Det gør jeg egentlig ikke mere, men det er lidt som at cykle, det kan ikke aflæres ;-). Så jeg har en vældig stor vidensbank som jeg glædeligt deler med andre.

I dag fornøjer jeg med MAC's to the MAX. Det er sjovt og det virker bare. Cool at lave en ny kalender aftale på iPhonen, og vide at dette synkroniseres "uberørt af menneskehånd" til de andre enheder derhjemme. Det er skønt altid at være sikker på at jeg sidder med de nyeste, helt aktuelle...

Specialer

Brancher

  • Mindfulness
  • backjack stol
  • clairvoyance
  • drømmetydning
  • Foredrag
  • forlag

Hjemmesider


BackJack Stole ved Palle Jensen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt